1. Toyota-eiere
 2. Tilkoblede Tjenester
 3. More info

FINN MIN BIL

 • Gjennom MyToyota-appen (eller gjennom MyToyota-portalen) kan du sjekke den siste plasseringen til Toyota-kjøretøyet ditt. Basert på modellen til Toyota-kjøretøyet, hentes posisjonen basert på det siste geolokaliseringsdatapunktet mottatt fra Toyota-kjøretøyet på det tidspunktet du sist slo av tenningen på Toyota-kjøretøyet eller live-posisjonen.
 • Du kan visualisere den parkerte posisjonen til Toyota-kjøretøyet ditt på et kart, sammen med posisjonsadressen (hvis tilgjengelig) og tiden kjøretøyet ble forlatt på det stedet. Du kan aktivere navigasjon for å lede deg til Toyota-kjøretøyet ditt (se ruten, avstanden og gangtiden til Toyota-kjøretøyet ditt) gjennom MyToyota-kontoen din eller gjennom andre applikasjoner (for eksempel Apple Maps, Google Maps, etc.).
 • Hvis Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med en enhet som gir tilgang til og bruk av Internett-tilgangstjenesten, overføres plasseringen til Toyota-kjøretøyet ditt ofte mens du kjører, slik at du kan dele kjøretøyets live-posisjon med andre. Ved å angi en delt live-posisjon kan du velge kontaktpersonene du ønsker å dele posisjonen din med og hvor lenge. Din sosiale medie-ID kan brukes til å aktivere denne funksjonen.


Ta meg helt hjem

 
 • Om Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med en tilkoblet navigasjonsenhet i bilen, vil MyToyota-appen foreslå å veilede deg til destinasjonen du har angitt i bilnavigasjonen etter at du har forlatt kjøretøyet. Denne tjenesten er basert på forskjellen mellom plasseringen av destinasjonen og plasseringen til det parkerte Toyota-kjøretøyet. Med andre ord, hvis du ikke var i stand til å parkere Toyota-kjøretøyet ditt nær destinasjonen du hadde angitt i navigasjonen, kan du gjenoppta veiledningen gjennom MyToyota-appen for å nå din endelige destinasjon (for eksempel til fots). Du kan eventuelt gjenoppta navigasjonen fra andre mobilapplikasjoner. Vi vil behandle plasseringen til din endelige destinasjon og plasseringen til ditt (parkerte) Toyota-kjøretøy. Ytterligere informasjon om tilkobling og bruk av navigasjonsenheten i bilen er tilgjengelig i brukerhåndboken til Toyota-kjøretøyet eller i MyToyota-portalen.

KJØREANALYSE

 • Du kan se i MyToyota-appen (eller gjennom MyToyota-portalen) registreringer av kjørestilen/atferden din basert på geolokaliseringsdata, gyro- og G-sensorer, kjørelengde og data om drivstofforbruk. Disse registreringene vil bli gjort tilgjengelige per tur. Du kan merke hver enkelt tur som enten "Privat" eller "Bedrift" og generere en rapport der du kan se hendelser som for eksempel hard oppbremsing og hard akselerasjon, med tid og sted.


SERVICE-PÅMINNELSER

 
 • Basert på Toyota-kjøretøyets kjørelengdedata, vil vi varsle deg om kommende serviceforekomster. Disse påminnelsene er organisert i ditt land der du abonnerer på tjenestene og kan variere i tilgjengelighet og/eller nøyaktighet. Når du mottar en påminnelse vil du kunne sette opp en avtale med en autorisert forhandler etter eget valg. Vi anbefaler at du velger din foretrukne autoriserte forhandler gjennom MyToyota-kontoen din. I tilfelle du skulle gå glipp av en første påminnelse, kan vi sende deg en ny påminnelse.
 • Du er fortsatt ansvarlig for å ta Toyota-kjøretøyet ditt på service i de nødvendige intervallene. Selvom vi tilbyr denne tjenesten og varsler de relaterte påminnelsene fritar vi deg ikke fra dette ansvaret.

 

 

ULYKKESASSISTENT

 • Denne tjenesten vil være tilgjengelig avhengig av typen tilkoblet bilenhet som er installert i Toyota-kjøretøyet ditt. Hvis denne tjenesten er tilgjengelig med hensyn til Toyota-kjøretøyet ditt, vil visse sensorer relatert til den tilkoblede bilenheten overvåke innvirkningen på Toyota-kjøretøyet ditt. Hvis en påvirkning overskrider en forhåndsdefinert alvorlighetsgrense, vil vi bli varslet om den påvirkningen. Slik "krasj"-relatert informasjon kan bli delt med ditt lokale Toyota Veihjleptjeneste (RSA)-selskap som kan kontakte deg for å tilby assistanse, basert på alvorlighetsgraden av kollisjonsdataene dine og basert på deres lokale retningslinjer. RSA vil kontakte deg ved å bruke dine personlige data tilgjengelig fra MyToyota-kontoen din. Nødkontaktpersoner (hvis noen) som er angitt i MyToyota-kontoen din, kan også kontaktes avhengig av lokale RSAs retningslinjer. Hvis RSA ikke kan nå deg (for eksempel fordi du ikke ville være i stand til å svare) eller nødkontaktpersonene dine, kan RSA, avhengig av deres lokale retningslinjer og alvorlighetsgraden av krasjet, involvere nødhjelp eller politiet. Du og nødkontaktene dine har alltid muligheten til å akseptere eller avslå hjelpen som tilbys av RSA.
 • Vi tilbyr ingen garanti for tilgjengeligheten eller kvaliteten på noen form for nødhjelp som vi kan gi deg. Verken RSA eller TME kan holdes ansvarlig for unnlatelse av å involvere nødhjelp eller politiet eller for forsinkelser eller feil ved å gjøre dette.
 • Vær oppmerksom på at hvis du aktiverer "privatmodus" gjennom MyToyota-appen og/eller MyToyota-kontoen din (dvs. du stopper oss fra å bruke geolokaliseringen til Toyota-kjøretøyet ditt), vil vi ikke kunne finne Toyota-kjøretøyet ditt i tilfelle en krasjer og denne tjenesten vil ikke fungere (se vilkårene for bruk av tilkoblede tjenester og personvernerklæringen for tilkoblede tjenester for mer informasjon om privatmodus).
 • Under visse omstendigheter vil den obligatoriske nødanropsfunksjonen bli aktivert: Vær oppmerksom på at Toyota-kjøretøyet ditt automatisk vil varsle nødetatene i landet der Toyota-kjøretøyet ditt befinner seg i tilfelle en kollisjon som utløser en kollisjonspute. Dette er regulert av EU-forordningen om "eCall" (forordning (EU) 2015/758 fra Europaparlamentet og Rådet av 29. april 2015) eller dets lokale tilsvarende utenfor EU, der det er aktuelt.

VARSELLYS
 

 • Avhengig av den tilkoblede bilenheten som Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, kan MyToyota-appen varsle deg om visse varselsignaler som vises i Toyota-kjøretøyet ditt. Disse varselsignalene gjenspeiler, men erstatter ikke, varsellampene som vises på Toyota-kjøretøyets dashbord/kombimeter. Du forblir som sjåfør til enhver tid ansvarlig for å reagere på varsellysene i Toyota-kjøretøyet ditt.
 • Disse varselsignalene vil bli kommunisert til Toyota-nettverket for å gi deg støtte og for å hjelpe deg hvis en reparasjon er nødvendig. Gjennom samtykket gitt til Toyota og MyToyota App, vil du få muligheten til å bestemme om du ønsker å bli kontaktet eller ikke. Vær oppmerksom på at Toyota og Toyota-nettverket ikke tilbyr noen garanti for å kontakte deg proaktivt i tilfelle et varsellys, siden denne tjenesten avhenger sterkt av din region, tilgjengelighet og dekning. I tilfelle en advarsel, følg alltid instruksjonene i brukerhåndboken for spesifikk veiledning.

DRIVSTOFFNIVÅ

 
 • Avhengig av den tilkoblede bilenheten som Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, vil MyToyota-appen vise nivået av tilgjengelig drivstoff i tanken på Toyota-kjøretøyet. Det gjenværende drivstoffnivået uttrykkes i prosent av den totale drivstoffkapasiteten. Det angitte drivstoffnivået er basert på siste drivstoffmålersensordata mottatt fra Toyota-kjøretøyet på det tidspunktet du sist slo av tenningen. Som et resultat kan det være uoverensstemmelse mellom drivstoffnivået som er angitt på MyT-appen og drivstoffnivået som er angitt på instrumentpanelet til Toyota-kjøretøyet. Marginale avvik kan også oppstå, avhengig av miljøet Toyota-kjøretøyet ditt er parkert i (for eksempel utetemperatur, stigning ...). Du bør alltid se indikasjonen på drivstoffmåleren på instrumentpanelet til Toyota-kjøretøyet ditt, og Toyota påtar seg ikke noe ansvar i tilfelle ufullstendig eller unøyaktig informasjon vist i MyT-appen.

HYBRIDVEILEDNING

 
 • Denne tjenesten lar deg konsultere gjennom MyToyota App-oppføringer av hybriddriftsytelsen din basert på nøkkelhybridindikatorer (EV-tid og hybridsjåførscore).
 • Disse registreringene vil bli gjort tilgjengelige per tur. Hver tur er kartlagt og fremhever EV-kjøringen din samt atferdshendelser (akselerasjon, bremsing og konstant hastighet) som er knyttet til en kontekstualisert veiledning for å hjelpe deg med å redusere drivstofforbruket. Du kan også få tilgang til de aggregerte dataene dine og enkelt spore utviklingen av hybriddriftsytelsen din over tid.


FJERNSTYRTE TJENESTER

Avhengig av den tilkoblede bilenheten Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, vil MyToyota-appen vise batterinivået og gjenværende rekkevidde til plug-in-hybriden eller elbilen.

Den gjenværende rekkevidden er angitt i km, men kan avvike fra rekkevidden som vises i bilen. Se alltid til indikasjonen for batteriet på instrumentpanelet til Toyota-kjøretøyet ditt.

Toyota påtar seg ikke noe ansvar i tilfelle ufullstendig eller unøyaktig informasjon vist i MyT-appen. I tillegg lar denne tjenesten deg eksternt planlegge en ladeøkt for bilen din.

Avhengig av den tilkoblede bilenheten Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, vil du kunne fjernstyre varme eller kjøling av kjøretøyet ditt via MyToyota-appen. Basert på kjøretøymodellen din, kan det hende du også kan fjerninnstille ønsket temperatur, starte defrosteren på front- eller bakruten, samt angi en eller flere tidsplan(er) for forvarming eller kjøling av bilen.

Når du bruker fjernkontrolltjenestene, sørg for at:-
 • Kjøretøyet er fullstendig stoppet og avslått, og at du har sjekket sikkerheten til kjøretøyets omgivelser. Pass på at det ikke er mennesker eller dyr inne i kjøretøyet.
 • Ikke bruk systemet hvis panseret er åpent eller når kjøretøyet er parkert innendørs uten ventilasjon.
 • Bruk denne tjenesten kun når det er nødvendig. Vær respektfull for miljøet og minimer all overdreven støy eller luftforurensning.

Vennligst respekter alltid lokale og nasjonale lover, som kan begrense bruken av disse tjenestene i ditt område (for eksempel: enkelte kommuner og naturreservater).

 

TOYOTA LADENETTVERK

 
 • Toyota Ladenettverk kan gi deg tilgang til et av de største pan-europeiske ladenettverkene. Du vil kunne søke etter ladestasjoner og se detaljer om hver ladestasjon som sanntidstilgjengelighet, ladehastighet og pluggtyper.
 • Ved abonnement kan du i tillegg se prisene for lading, du kan låse opp en ladestasjon med appen eller RFID-kortet ditt og starte en ladeøkt. Du vil motta en månedlig faktura for alle ladeøkter i slutten av hver måned.
 • Vi kan bruke eksterne partnere for å gi deg denne tjenesten, og noen personlige data som VIN (Vehicle Identification Number), bruker-ID, kontrakts-ID og startdato vil bli overført til våre partnere. Toyota Ladenettverk leveres i samarbeid med våre tekniske partnere og er underlagt ytterligere vilkår og betingelser og personvernerklæring, tilgjengelig på [https://www.Toyota-Charging-Network.eu (for TOYOTA)

 

BILSTATUS

 

Gjennom MyToyota-appen kan du umiddelbart sjekke statusen til kjøretøyet ditt. Avhengig av den tilkoblede bilenheten Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, vil MyToyota-appen vise de forskjellige statusene til kjøretøyets dører, vinduer, takluke, bagasjerom, lys, samt smartnøkkelen som er igjen inne i bilen.

Du kan motta et push-varsel 4 minutter etter at tenningen er slått av. Dette er for å informere deg om noe er utenom det vanlige angående statusen til bilen (push-varslingsfunksjonen må være aktivert i smarttelefoninnstillingene). Du kan motta en eller flere av følgende varsler:

 • Vinduer åpne (ett eller flere vinduer er åpne)
 • Dører ulåst (hvis noen av dørene er ulåst)
 • Skyvetak åpent (hvis takluken er åpent)
 • Lys på (hvis frontlykter eller baklykter fortsatt er på)

LÅS/LÅS OPP

Avhengig av den tilkoblede bilenheten Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, kan du fjernlåse eller låse opp kjøretøyet via MyToyota-appen med bare noen få klikk.

Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne låse bilen hvis:

 • Noen av dørene er åpne
 • Smartnøkkel er inne i bilen
 • Bilalarm er satt
 • Bilen var låst med nøkkel

I alle disse tilfellene er låseknappen deaktivert

Når du bruker låsefunksjonen, sørg for at ingen barn, sårbare personer eller kjæledyr er låst inne i bilen uten tilsyn. Enhver av disse som er igjen inne i et varmt kjøretøy kan få heteslag, dehydrering eller hypotermi, noe som kan føre til død eller alvorlig skade. Toyota vil ikke holdes ansvarlig for materielle tap, skader eller ulykker mens dette kjøretøyet er låst. Brukeren påtar seg all risiko og ansvar ved å låse dette kjøretøyet.

Når du bruker opplåsingsfunksjonen, vær oppmerksom på at dette potensielt kan føre til uautorisert tilgang til dette kjøretøyet. Toyota vil ikke holdes ansvarlig for materielle tap, skader eller ulykker mens dette kjøretøyet er ulåst. Brukeren påtar seg all risiko og ansvar ved å låse opp dette kjøretøyet.

 

BILSØKER

Avhengig av den tilkoblede bilenheten Toyota-kjøretøyet ditt er utstyrt med, kan du ha en enkel måte å oppdage kjøretøyet på en overfylt parkeringsplass. Bruk Bilsøker-funksjonen og varsellysene slås på eksternt for å hjelpe deg med å finne kjøretøyet. Nødblink aktiveres i en varighet på 30 sekunder. Etter 30 sekunder kan du starte dem på nytt.