Toyota Betalingsutsettelse

Uforutsette utgifter kommer ofte når det passer som dårligst. Derfor gir vi deg muligheten til å låne penger til bilrelaterte kostnader som for eksempel reparasjon, service eller kjøp av utstyr fra Toyota-butikken.

Hva kan du låne til?

Vi vet at folks livssituasjon og behov endrer seg over tid, og at man plutselig vil kunne trenge ekstra utstyr til sin bil, som for eksempel tilhengerfeste, barnesete eller sykkelholder. Vi vet også at det er mange ting man heller vil bruke penger på enn reparasjon og vedlikehold av bilen.

Derfor gir vi deg som Toyota kunde mulighet til å låne penger til å dekke reparasjon, service, eller utstyr, slik at du heller kan fordele disse kostnadene over en lengre periode. Maksimal lånesum er kr 100.000,-

Nedbetaling

Men en nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder, velger du den nedbetalingstiden som passer deg og din situasjon best. Vi gir deg automatisk 2 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse. Som Toyota kunde får du i tillegg fri etablering, mens renter og et termingebyr på kr 45,- påløper hver måned. For oppdaterte rentebetingelser, ta gjerne kontakt med din kontaktperson hos Toyota-forhandleren.

Hvordan får du Toyota Betalingsutsettelse?

Hos din Toyota-forhandler får du hjelp til å søke om Toyota Betalingsutsettelse. Søknaden sendes elektronisk til Toyota Financial Services som foretar en rask kredittsjekk og gir deg svar på søknaden i løpet av kun få minutter forutsatt at dette skjer innenfor ordinær arbeidstid.

Priseksempel

Eff.rente 10,87 %, 65 000, o/5 år, Etabl.geb. 0,-. Totalt: 83 563,-.

Hvilke kundefordeler gir Toyota Betalingsutsettelse?

• du kan enkelt kjøpe utstyr eller reparere bilen for inntil kr 100 000,-
• du får automatisk 2 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse
• du står fritt til å velge nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder
• du får fri etablering
• du får svar i løpet av få minutter
• du får hjelp til å ordne alt hos din Toyota-forhandler

Frarådning: Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån og kreditt med forsiktighet. Et forbrukslån eller en kreditt påvirker din økonomiske situasjon. Tenk derfor igjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.