Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Kontakt verksted
Online timebestilling
Mine biler

Teknologiprodukter til din Toyota

En triveligere kjøretur for alle

Toyota tilbyr teknologiske løsninger som passer din livsstil, komfort og fornøyelse, som gir deg en enda bedre kjøreopplevelse.

Go Plus navigasjon

Den ideelle oppgraderingen dersom bilen din allerede er utstyrt med Toyota Touch 2-system og du ønsker satelittnavigasjon i tillegg. Oppgraderingen integreres sømløst med de eksisterende funksjonene og gir deg kart som dekker hele/deler av Europa. Toyota Touch 2 med Go inkluderer:


  • Satelittnavigasjon
  • 3-dimensjonale bykart
  • Intuitive forslag til omkjøringer
  • Fartsgrenser og fotoboksvarsling
  • Kartoppdatering
Underholdningssystem for passasjerene i baksetet

Designet spesielt for å gi god underholdning underveis. Systemet er modulært med en sentral dokk med strømtilkobling som installeres bak på forseteryggen. På turer med familien, kan feks. dokken brukes til en portabel DVD-spiller eller som holder for iPad. Alternativt kan den brukes som feste for kleshenger. Du kan utstyre bilen med dokk på begge bakseteryggene om du ønsker det. Underholdningssystem for passasjerene i baksetet inneholder:


  • Portabel DVD-spiller
  • Trådløse infrarøde hodetelefoner
  • Holder for iPad
  • Kleshenger
Justerbar holder for nettbrett

Vi leverer også justerbar holder for nettbrett som passer i dokken som er montert på festene til hodestøttene på forseteryggene. Holderen er universal og passer praktisk talt alle nettbrett og kan tilpasses forskjellige størrelser og fungerer både i høyde- og breddeformat.

DAB+ radio

Vi tilbyr DAB+ løsninger for ettermontering til alle våre modeller. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for nærmere informasjon.

DEFA WarmUp

DEFA AS er verdens fremste produsent av elektrisk bilvarme og en ledende aktør innen ladere og digitale tjenester til privat og proffmarkedet. 

DEFAs elektriske bilvarmesystem WarmUp er verdens mest solgte og gir en rekke fordeler. En forvarmet motor og kupé sørger for økt komfort, isfrie ruter, mindre motorslitasje og lavere drivstofforbruk, mens et fulladet batteri sørger for at bilen alltid starter på første forsøk. Systemet styres enkelt fra en egen app på mobilen.


 

Kjørebok

DEFA har utviklet Plot – kjøreboken som gjør jobben for deg. Plot my drive er en unik, mobilbasert kjørebok som ved hjelp av avansert dataanalyse og kunstig intelligens gjør dokumentasjon av kjøring enklere enn noen gang. Plot my drive dokumenterer automatisk alle brukerens bevegelser i en detaljert og personlig tidslinje. Brukeren kan så enkelt kategorisere turer som jobb eller privat, og lage skreddersydde rapporter til skatteformål, kjøregodtgjørelse eller fakturering.

Batterilading

DEFA har en bred ladeportefølje. Alt fra DEFA SmartCharge som gjør det enkelt for alle å lade batteriet på bilen eller båten. SmartCharge er belønnet med flere priser for brukervennlighet og god design, og er tilgjengelig i flere varianter. MultiCharger serien er fastmonterte ladere som passer for alle type kjøretøy, og er spesielt egnet for biler med parkeringsvarmere. www.defa.com 

/
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler