Finn forhandler
Prøv en Toyota
Brosjyrer og priser
Kontakt verksted
Online timebestilling
 Privatleie fra 3 500,-/md.
0,95 fastrente i 3 år*

RAV4 Active AWD-i Hybrid fra kr. 511 600,-

Gyldig fra 29.09.2021 til 31.12.2021

Privatleie fra 3 500,-/md.

Inkl. vinterhjul og metallic lakk

Bestill privatleasing på nett

Nå har du muligheten til å bestille Toyota RAV4 Active AWD-i Hybrid vår nettbutikk. Bilen kan trygt og enkelt bestilles online, og din lokale forhandler står for utleveringen av bilen.

Hvorfor bestille Toyota på nett?

BESTILL DIN NYE TOYOTA PÅ NETT OG FÅ VEDLIKEHOLD I 3 ÅR INKLUDERT
BESTILL DIN NYE TOYOTA PÅ NETT OG FÅ VEDLIKEHOLD I 3 ÅR INKLUDERT

Bestiller du din neste bil på nett, får du med en 3-års fabrikkforeskrevet vedlikeholdsavtale inkludert i prisen. Gjelder kun ved bestilling av bil på Privatleie på nett. Vedlikeholdsavtalen har en verdi på opp til kr 11.925

*Priseksempel for std. vedlikehold ved Toyota-forhandler i Oslo

Velg innskudd/startleie selv

Prisen du finner her er kun et priseksempel ved et bestemt innskudd/startleie. Du kan endre innskudd og nedbetalingstid etter eget ønske i vår finansieringskalkulator. Den finner du i oppsummeringen når du bygger bilen i bilkonfiguratoren.


RAV4 Active AWD-i Hybrid  
Startleie kr. 80 000,-*.
Månedsleie kr. 3 500,-
Leieperiode 36 md.
0,95% fastrente
Total kjørelengde 45 000km.
Bestillingen gjennomfører du her:Bygg din RAV4 Active og bestill på nett

*etableringsgebyr kr. 5 490,- kommer i tillegg på første faktura.

Slik foregår Privatleie-bestilling på nett:

Når du bestiller en bil fra Toyota på nett er vi opptatt av at det skal være både trygt og enkelt for deg som kunde. Det betyr at du kan legge inn din bestillingen akkurat når det passer for deg, uansett hvor du befinner deg. Overlevering av bil skjer hos din foretrukne forhandler, med all den trygghet det innebærer.

  1. Velg deg ut den modellen du ønsker å bestille. 
  2. Velg farge og type vinterhjul. 
  3. Velg den forhandleren du ønsker skal håndtere din bestilling og stå for overlevering av bilen. 
  4. Identifiserer deg med din Bank ID for å gjennomføre en kredittsjekk. 
  5. Send inn bestilling

Etter bestillingen er sendt mottar du en bekreftelsesmail. Den valgte forhandleren vil ta kontakt med deg når det er tid for å avtale overlevering.

Så enkelt bestiller du din nye Toyota på nett
/
/
/
Føl deg trygg og sikker med Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense er en rekke teknologier for førerstøtte som hjelper med alt fra å registrere potensiell kollisjonsrisiko til å detektere fotgjengere for å øke sikkerheten din og de rundt deg.

Hva er privatleie/privatleasing?

Privatleie styres av startleie, kjørelengde og antall år. De fleste som velger leasing ønsker forutsigbare månedlige kostnader. Med privatleasing slipper du å ta hensyn til salgsprosessen, endring i avgifter og eventuelle teknologiske nyvinninger som vil påvirke bilens verdi over tid. 

Les mer

*Privatleie eks.: RAV4 Active AWD-i Hybrid: Startleie/etabl.gebyr 85 490,-. Totalt 211 490,-. 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km. *Veil.pris Toyota RAV4 Active AWD-i Hybrid fra 511 600,-  lev.Oslo inkl. frakt lev.og reg.omk. 12 200,-. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk WLTP kombinert/CO2/NOx: fra 0,56 l/mil, 126 g/km, 3,7 mg/km. *Med vinterhjul inkl i prisen, og fastrente på 0,95% oppnås en kundefordel på kr 66 000,- ved nettbestilling . Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil

Relaterte tilbud