1. Elektrifisert
  2. Plug-In Hybrid Elektrisk
Kontakt oss
Kontakt oss

TOYOTA PLUG-IN HYBRID

Det beste fra to verdener

Våre Plug-in Hybrider har alle de samme fordelene som våre konvensjonelle Hybrider, men de gir deg i tillegg både økt ytlese og muligheten for å bruke ren batterielektrisitet over lengre distanser. Ved å lade en Plug-in Hybrid, enten hjemme eller ved en ladestasjon, kan du avhengig av modell kjøre inntil 75 kilometer helt uten drivstoff - og uten noe som helst utslipp! På lengre turer vil du oppleve en sømløs overgang til det vanlige hybridsystemet, som veksler mellom bensin og elektrisitet etter behov. Plug-in Hybrider gir deg dermed det beste fra to verdener, og tar deg bekymringfritt fra dør til dør.

TO VERDENER - KLASSELEDENDE EGENSKAPER

Vår RAV4 Plug-in Hybrid leverer dobbel energiutvinning i form av både fjerdegenerasjons hybridteknologi og et batteri med svært høy kapasitet. Det beste fra to verdener oppnås derved ved å kombinere den enestående dynamiske ytelsen med det ypperste innen batterieffektivitet, som gir deg klasseledende utslippsnivåer, drivstofforbruk og elektrisk rekkevidde.

KRAFT SOM VARER - DIN TRYGGHET

På samme måte som alle våre Toyotadeler er laget med tanke på et langt livsløp, er også batteriene i våre Plug-in Hybrider konstruert for å vare lenge. Fordi vi føler oss så trygge på kvaliteten, og fordi vi ønsker at du skal kunne kjøre bekymringsfritt i mange år, opererer vi med 5 års / 100.000 km garanti på samtlige av våre Plug-in Hybrid batterier. Ved å gjennomføre en årlig hybridhelsesjekk vil denne garantien kunne utvides i inntil hele 10 år!

Vår returplan sikrer at batterier som utrangeres behandles på en trygg og forsvarlig måte. Forhandlerne våre har tatt ansvar for at over 90% av disse er gjort rede for, og vi har som mål at mer enn 50% av hybridbatterienes vekt skal resirkuleres.

MyT TILKOBLET

Ved å laste ned MyT-appen til din smarttelefon får du tilgang til unike funksjoner som gir deg maksimalt utbytte av din Toyota Plug-in Hybrid. MyT lar deg blant annet sjekke batteristatus og gjenværende rekkevidde, samt programmere oppladningstidspunkter. Du kan til og og med fjernjustere temperaturen i bilen ved hjelp av klimaanlegget i god tid før du setter deg i førersetet!

Les mer om MyT