Finn forhandler
Mine biler

Enkelt og oversiktlig bilhold - samlet på en månedlig faktura


Kjøper du en Toyota med finansiering fra Toyota Financial Services, kan du med vår Alt-i-ett avtale komplettere med service, forsikring fordelt på 12 måneder og en gunstig drivstoffavtale.
Alle tjenester vil da være samlet på din månedlige faktura sammen med månedlig terminbeløp på finansieringen. Dette gir deg en god og enkel oversikt over bilholdet.


Gunstig drivstoffavtale
Vi tilbyr en meget gunstig drivstoffavtale, og du kan velge mellom Shell, Esso eller UnoX. Du får da et personlig drivstoffkort som også kan benyttes til kjøp av andre varer og tjenester som finnes på bensinstasjonen.
Drivstoffkortet kan også benyttes som betalingsmiddel ved parkering ved en rekke parkeringsanlegg over hele landet. Parkering belastet drivstoffkortet vil fremkomme sammen med de andre kostnadene på Alt-i-ett fakturaen.

Forsikring fordelt på 12 måneder
Toyota Forsikring tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Toyota kunde. Ved valg av Alt-i-ett, vil din forsikring bli fordelt på 12 terminer.

Serviceavtale med din Toyota forhandler
Toyota er kjent for sin høye kvalitet og driftssikkerhet, og for å ivareta denne er det viktig å foreta foreskrevet service og ettersyn.
Gjennom din Toyota forhandler har du mulighet til å inngå en serviceavtale.

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler