1. Nybil
Kontakt oss
Kontakt oss

Land Cruiser

Uovertruffen styrke. Ikonisk. Ustoppelig

Fra

670500.0

kr 8 465/mnd

land cruiser
Pris fra
670500.0

kr 8 465/mnd

(Ink. MVA)

253 g/km

CO2 kombinert

9.6 l/100 km

Forbruk kombinert WLTP

Alle data for drivstofforbruk og CO2-utslipp er oppgitt etter laboratorietester i hht. offisielle EU-bestemmelser. De oppgis for å kunne sammenlikne biler og vil nødvendigvis ikke reflektere det forbruket du oppnår under kjøring

1. Velg motor
1. Velg motor

1 Alternativer

1 Alternativer

 • 2.8 Diesel High Power D-4D Diesel

  Aut. 6 gir 4x4 | Firehjulsdrift

  D-4D motoren maksimaliserer effekt og drivstoffeffektivitet, samtidig som støynivået blir betydelig redusert. Denne dieselmotoren leverer maksimalt dreiemoment over et bredt turtallsområde og gir dessuten bedre akselerasjon enn noengang tidligere.

  Se motordetaljer Lukk

  253 (g/km)

  CO2 kombinert

  9.6 (l/100 km)

  Forbruk kombinert WLTP

  Se motordetaljer Lukk

2. Velg grad
2. Velg grad

5 Alternativer

5 Alternativer

Styrke og hensikt


Land Cruiser pleier sitt renommé med moderne og robust eksteriørstyling. Alt har en hensikt, som motorpanseret formet for å gi bedre sikt og lyktene og åpningene i grillen som er plassert høyere for å maksimere beskyttelsen og vadedybden.

Alltid beskyttet

Land Cruiser er utstyrt med Toyota Safety Sense, en rekke aktive sikkerhetsteknologier som kan bidra til å forhindre kollisjoner eller minske risiko i en lang rekke trafikksituasjoner. Blant annet er disse funksjonene inkludert: Kollisjonevern (PCS) med fotgjengergjenkjennelse (dag og natt) og syklistgjenkjennelse (dag), adaptiv fartsholder (ACC), filskiftvarsling (LDA), automatisk fjernlyskontroll (AHB) og skiltgjenkjennelse (RSA).

Klar for utfordringer

Fra å krysse elver til å kjøre ned bratte, steinete spor, Land Cruiser er legendarisk for sin evne til å ta seg frem under de tøffeste forhold og selvsagt også ta deg tilbake, takket være den unike kombinasjonen av vei- og off-roadegenskaper.

LAND CRUISER GALLERI