Prøv en Prius Plug-in
Trenger du brosjyre?
Finn din forhandler
Bygg din Toyota
Mine biler

Prius Plug-in Hybrid

HYBRID

5-seter hybrid som kjører enda litt lengre på strøm

kr 329 800
Forbruk fra 1,2 l/100 km
CO2 fra 28 g/km
 • Banebrytende design utviklet for effektivitet

  Hver eneste detalj av det karakteristiske eksteriøret er designet for å bidra til enestående effektivitet og ytelser. Prius Plug-in Hybrid kjennetegnes av myke, aerodynamiske former, avansert teknologi og banebrytende innovasjoner.

 • Stille, kraftfull og dynamisk

  Den dynamiske og svært smidige fremdriften støttes av presis rattkontroll og betryggende stabilitet, takket være Toyotas velavstivede plattformen. Den optimaliserte støydempingen sørger for at kupéen er svært stille og komfortabel.

 • Den teknisk sett mest avanserte hybriden

  Prius Plug-in Hybrid er utstyrt med en lang rekke avanserte teknologier, inkludert solcelletaket som sørger for lading og automatisk, adaptiv fjernlyskontroll.

 • Beskyttet av intelligent sikkerhetsteknologi

  Toyota Safety Sense er blitt ytterligere forbedret med flere intelligente teknologier som innebærer at Prius Plug-in kan bidra til enda sikrere kjøring - noe som gir deg bekymringsfrihet når du er ute og kjører. Du får f.eks. automatisk adaptiv fjernlyskontroll, filskiftvarsling med rattassistanse, skiltgjenkjenning, kollisjonsvern med fotgjengergjenkjennelse og adaptiv fartsholder for alle hastigheter.

  Bli kjent med sikkerhetsteknologiene >

Kjør lengre for mindre

Siden de fleste i gjennomsnitt kjører mindre enn 45 km daglig, vil mange kunne kjøre mesteparten av turene sine i elektrisk modus, og jo oftere du lader bilen, desto større blir besparelsene på bensinregningen.

Fremtidstenkning

Prius Plug-in Hybrid er fullpakket med innovative, banebrytende teknologier.

 • Designet for å oppnå fremtidens krav.

  Det ikoniske designet viser bilens moderne stil og personlighet, og alle eksteriørdetaljene har fått sin utforming for å bidra til effektivitet og ytelser.

 • Den kombinerer ny hybridteknologi med elektrisk drift.

  Prius Plug-in Hybrid akselererer øyeblikkelig uten å bruke bensin eller slippe ut skadelige substanser når du kjører helelektrisk. Og på lengre turer kan den smidige og effektive 1,8 liters bensinmotoren trå til slik at du slipper bekymringer for å gå tom for strøm, stå i kø på ladestasjoner eller måtte beregne ekstra ladetid underveis.

 • Toyota Safety Sense er standardutstyr på alle modellene

  Prius Plug-in Hybrid har Toyota Safety Sense (TSS) som standardutstyr. TSS består av en rekke avanserte teknologier for sikkerhet og førerassistanse som gir bekymringsfrihet. Ved hjelp av kameraer og sensorer i bilen, kan teknologiene hjelpe med parkering, redusere risiko for utforkjøring og for kollisjoner og påkjørsler både i byen og ute på landeveien.

Den nyskapende hybriden med utvidet elektrisk rekkevidde

Prius Plug-in Hybrid kombinerer de sterke sidene til avansert hybridteknologi med fordelene med forlenget kjøring på elektrisk energi.

Ikonisk design

Ikonisk design

Hver eneste detalj av det karakteristiske eksteriøret er designet for å bidra til enestående effektivitet og ytelser. Prius Plug-in Hybrid kjennetegnes av myke, aerodynamiske former, avansert teknologi og banebrytende innovasjoner.

Rommelig og raffinert interiør

Rommelig og raffinert interiør

Kupéen med plass til 5 byr på høy komfort, avslapning og god plass, Der finner du også en rekke godt plassert oppbevaringsrom. Takket være den 60:40 delte Easy Flat-setesystemet, kan seteryggene felles ned uavhengig av hverandre og gi et stort bagasjerom med flatt gulv.

Lad opp med solen

Lad opp med solen

Det avanserte solcelletaket, sørger ikke bare for energi til å drive elektronikken i Prius Plug-in Hybrid under kjøring, det bidrar også til å lade batteriet når bilen er parkert.

Mer om Prius Plug-in Hybrid

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler