1. Nybil
Jeg ønsker å...
Utforsk bZ4X

Norges mest fornøyde bileiere

Vi jobber hele tiden for å levere bedre opplevelser for kundene våre. Derfor er det en stolthet og glede å kunne dele at dere har plassert oss på toppen av Norsk Kundebarometer 2023!

Gi et godt inntrykk

Toyota C-HR er en hybrid ulik alle andre. Med et kraftig og oppsiktsvekkende design og maverick-ånd, vil du ha all den selvtilliten du trenger for å tiltrekke deg intresserte blikk. 

Legg det ordinære bak deg

Hos Toyota tror vi at holdningen din gjenspeiles gjennom bilen din: en stil som skiller seg ut med selvtillit som vender seg bort fra det ordinære. Med innovativ hybridteknologi som komplementerer spennende utseende, er den ikoniske Toyota C-HR din ideelle partner på veien.

Våg å skille deg ut

I en verden full av ordinære ting, skiller du deg ut i Toyota C-HR. En moderne coupé med kantete design og kompakt silhuett, Toyota C-HR kaster dristig bort regelboken. Dens brede holdning og formidable kraft gir en fryktløs ode til det beste SUV-ene kan tilby.

Sømløs hybridytelse

Toyota C-HR har alt du trenger for å oppleve livet. Selv om bilen er drivstoffgjerrig, tilbyr den alikevel umiddelbar akselerasjon som gjør forbikjøring til en lek, og stor kjøreglede r som gjør alle turer til en glede.Møt alle kriker og kroker av verden med Toyota C-HR.

Detaljer står i sentrum

Komfortable seter omslutter alle konturer mens diamantmønsterdetaljer legger til en følelse av luksus. Myke overflater gir kontraster mot blanke svarte detaljer gir interiøret moderne følelse. Når dagslyset svinner, bader omgivelsesbelysningen cupeen i en blå glød.

Fordyp deg i hver eneste kjøretur

Teknologi løfter hver reise. Koble til smarttelefonen din for å nyte sømløs tilkobling med Apple Carplay og Android Auto integrert i dashbordet. Bruk den 8-tommers berøringsskjermen for å få tilgang til alle spillelistene dine, navigasjon og mer – uten å trykke pause på livet.
 • Livet skjer når du er tilkoblet Møt Toyota Smart Connect. Med Premium konnektivitetspakke lar den deg nyte sømløs skybasert navigasjon, Stemmestyring, samt sanntids trafikkinformasjon og veihendelser. Nå hver destinasjon i tide, med intelligent multimedia som gjør det harde arbeidet for deg.
 • Avansert og intuitiv multimedia Den nye 8" multimedia-berøringsskjermen lar deg få tilgang til all viktig kjøreinformasjon med et trykk. Og MyT-appen tar seg av alt annet – fra å finne bilen din til å forbedre hybridkjøringen din.
 • Et lydspor til hvert eventyr Vi beveger oss alle i forskjellige rytmer, og det er grunnen til at Toyota C-HRs skreddersydde JBL-lydsystem gir deg den ekte lydkvaliteten til en konsert, uansett hvor du reiser. Livet har et lydspor, så spill musikken høyt.

Toyota T-Mate - for sikrere kjøring

For klasseledende sikkerhetsfunksjoner, er Toyota C-HR bygd med T-Mate - T-Mate er rekke systemer designet for å hjelpe deg og gjøre kjøringen tryggere, enten du parkerer, kjører på motorveien eller i byen. Disse systemene bidrar ikke bare til å beskytte deg og passasjerene dine, men også andre trafikanter. Alt er en del av Toyotas forpliktelse til trafikksikkerhet og vårt oppdrag om å gjøre trafikkulykker til et tilbakelagt kapittel.
 • Blindsonemonitor (BSM)

  Vår blindsonemonitorering varsler sjåføren om kjøretøy de kanskje ikke har sett i sidespeilene. Dette er spesielt nyttig ved forbikjøringer.

 • Kollisjonsvernsystem (PCS)

  Vårt kollisjonsvernsystem kan oppdage farlige situasjoner og hjelpe deg med å unngå kollisjoner med andre kjøretøy, fotgjengere og syklister. Det fungerer ved å varsle sjåføren med lyd- og visuelle advarsler og bremseassistanse. Hvis sjåføren ikke klarer å bremse i tide, bremses det automatisk opp for å forhindre eller dempe en kollisjon.

 • Adaptiv fartsholder (ACC)

  Dette systemet holder deg på en minimum forhåndsinnstilt avstand fra kjøretøyet foran. Hvis denne avstanden faller, reduserer systemet hastigheten din og til slutt vil bremsene aktiveres og bremselysene aktiveres. Hvis bilen din er utstyrt med veiskiltassistent ( RSA), vil dette systemet også gjenkjenne fartsgrenser på kjøreruten din og foreslå eventuelle nødvendige justeringer.

Nyt øyeblikket

Du har blikk for design og øre for musikk og derfor er den nye Toyota C-HR utformet med appell til sansene dine. Med seter som gir god støtte, det spesielle diamantmønsteret som gir bilen karakter og et lydanlegg fra JBL som gir deg lyst til å kjøre bil og spille musikk så ofte du bare kan. Dette er en SUV som er skapt for å nytes.

En vinner på veien

Toyota C-HR er her med en enda bedre hybridopplevelse. Den byr på øyeblikkelig kraft, smidig akselerasjon og utmerket drivstoffeffektivitet. Den er en hybrid som skiller seg fra det tradisjonelle. Den er god å kjøre og liker alle slags veier - og den gjør det med stil.

Toyota C-HR galleri

Trenger du vite mer om egenskapene til en SUV?