1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

Hilux SR

D-Cab 4d

Hilux - SR - D-Cab 4d
Pris fra
kr 640 200
Månedsleie fra
Finansiering
2.8 Diesel D-4D
Hilux - SR - D-Cab 4d
Super White 2 (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no


Hilux Galleri

Utforsk i 360°

 • Design

  Godt design. Overalt.

  Det kraftfulle utseendet med markerte støtfangere foran og bak og tøffe sidelister, beskytter karosseripanelene mot skader.

 • Tøff, utholdende, pålitelig. Udiskutabelt.

  Siden den er konstruert og testet for hard, daglig bruk i verdens mest ekstreme strøk, kan du stole på den legendariske kvaliteten, slitestyrken og påliteligheten som er innebygd i hver eneste nye Hilux.

 • Bratte bakker? Ikke noe problem.

  Det er flere gode grunner til å stole på den nye Hilux. Bakkestarthjelp (HAC) og aktiv veigrepskontroll (A-TRC) gjør det lett å starte mykt i den verste motbakken mens den høye lastekapasiteten både på bilen og tilhengeren, betyr at du får med alt. Så enten du skal opp eller ned den bratteste bakken (glemte vi at Hilux også har nedstigningskontroll?) når du kjører i den nye Hilux, kan du være sikker på at bilen er på ditt parti hele veien*. *Tilleggsutstyr og tilbehør avhengig av modell og utstyrsgrad.

 • Din plass. Din verden.

  Den er tøff utvendig og komfortabel inni. Kupéen i den nye Hilux kommer med et nytt nivå for raffinement og stil. Slitesterke materialer og gjennomført finish som ser like bra ut som de føles. Lydanlegget fra JBL med Harman CLARi-Fi-teknologi gir deg suveren lydkvalitet uansett hva slags musikk du velger å høre på.

Full skjerm Lukk