1. Arctic trucks
Jeg ønsker å...

Tilpass din Arctic Trucks Hilux eller Land Cruiser

Spesialisert for tøffe terreng

Trenger du en røff bil som takler en ekstrem utfordring? Med Hilux eller Land Cruiser trenger du ikke inngå noen kompromisser. Tilpass og bygg om bilen etter dine ønsker når du bestiller den - enkelt og praktisk.

Hilux og Land Cruiser er bilene for deg som trenger kraft og styrke i ulendt terreng. I enda mer ekstreme forhold er en ombygd Hilux eller Land Cruiser uslåelig.

Når du bestiller en ny Hilux eller Land Cruiser har du mulighet til å bygge den om slik at den blir perfekt for deg. Det er enkelt og praktisk, samtidig som bilen får et enda tøffere utseende.

Din nye Off Roader kan spesialtilpasses og ombygges via vår samarbeidspartner Arctic Trucks. Din Toyota-forhandler vil sette deg i kontakt med dem og sørge for at din truck blir akkurat slik som du vil ha den.

Kjøretøy uten grenser

Ombyggingen vil gi deg mye høyere bakkeklaring og bedre veigrep. Kjøreegenskapene til en ombygd truck er akkurat like gode som en standard bil på vanlig vei. I tillegg har bilene klart forbedret komfort og ytelse på dårlig vei og i terrenget. De større dekkene vil gi deg et lavere marktrykk, og ved å senke dekktrykket kan du få en ytterligere forbedring av flyteevnen på sand, snø og i søle.

Velger du en slik ombygging vil du kunne utfordre bilen din på noen av de røffeste veiene, og mestre krevende terreng under alle slags forhold.

 

Enkelt og sikkert

 

Er du interessert i en ombygd bil fra Arctic Trucks, ta kontakt med din Toyota-forhandler. Der får du hjelpen du trenger til å finne riktig ombygging for deg. Forhandleren tar bestillingen videre til Arctic Trucks, som bygger bilen. Det hele er veldig enkelt og praktisk for deg.

Det brukes kun produkter som møter dagens EU-krav, slik at du skal være trygg på ekstrautstyret som brukes.

Før du får bilen, blir den godkjent hos Statens Vegvesen. På denne måten opprettholdes fabrikkgarantien, mens Arctic Trucks gir deg full garanti på ombyggingen.

 • HILUX AT32


  Modellen bygges om med 32” dekkdimensjon på, og skjermbuen foran tilpasses, sånn at hjulet skal gå fritt i alle situasjoner. Bilen heves fire centimeter, mens støtdemperne foran og bak blir erstattet med Bilstein som gir økt kjørekomfort. I tillegg blir bilen utstyrt med skjermutbyggere som gir bilen et tydeligere utseende.

 • HILUX AT35


  Når en Hilux bygges om med 35’’ hjul, heves fjæringen med 40 mm og det tilpasses hjulhus både foran og bak. Det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende.

 • HILUX AT37


  Når en Hilux bygges om med 37’’ hjul, heves fjæringen med 40 mm foran og bak, og karosseriet heves 20 mm fra rammen. I forbindelse med karosserihevingen gjøres det en rekke modifiseringer. Det utføres også et omfattende arbeid på karosseri og ramme for at hjulene skal løpe fritt i alle situasjoner. Skjermbreddere monteres for å dekke de brede hjulene, og for å gi bilen et kraftigere utseende.

 • HILUX AT38


  Toyota Hilux AT38 er bilen som BBC-programmet Top Gear brukte for å kjøre til den magnetiske Nordpolen i 2007. Dette alene vitner om hvilken rå ombygging vi her har tatt frem. Hilux blir omgjort til noe av det ypperste som noen gang er laget innen fremkommelige kjøretøy. AT38 er liten nok til å være smidig, og lett nok til å være en ener på snø. Samtidig som den ruver i terrenget.

  Når en Hilux bygges om med 38” hjul, flyttes forstillingen ned og frem for å gi plass til de store hjulene, og det monteres nye dempere bak. Skjermbreddere monteres og dekker 38” hjulene og sørger for at dette er en bil som vekker oppsikt.

 • LAND CRUISER 150 AT35


  Når en Land Cruiser bygges om med 35” hjul, heves fjæringen med 40 mm, og det tilpasses hjulhus både foran og bak. Det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende.

 • LAND CRUISER 150 AT37


  Når en Land Cruiser bygges om med 37” hjul, heves fjæringen med 40 mm og karosseriet heves 25 mm fra rammen. Det tilpasses hjulhus foran og bak, og det monteres skjermbreddere.

 • LAND CRUISER 200 AT35


  Arctic Trucks-ombyggingen vil gi deg høyere bakkeklaring, bedre veigrep, ny kjøreopplevelse, høyere sittestilling og mest av alt en følelse av fortrolighet. De større dekkene vil gi deg et lavere marktrykk. Senker du dekktrykket ytterligere, vil du få enda bedre flyteevne på snø, sand og i søle. Med en AT-ombygging vil du kunne utfordre bilen din på de røffeste veiene i verden. Den kommer frem under de mest ekstreme forhold og mestrer svært krevende terreng.

Spesialist på terreng

 

Arctic Trucks spesialiserer seg på modifisering og ombygging av firehjulsdrevne bruks- og fritidsbiler for ekstreme forhold. Arctic Trucks Norge ble etablert i 1998 og er nå en av landets største leverandører av ombygginger og utstyr til firehjulsdrevne biler.

Din Toyota-forhandler vil hjelpe deg med det praktiske. Du kan også prøve Arctic Trucks bilkonfigurator hvor du kan sette sammen din egen bil og utstyr.