1. Toyota-eiere
 2. Deler og Tilbehør
 3. Dekk og Aluminiumsfelger
Jeg ønsker å...

Dekk og Aluminiumsfelger

Stil og eleganse

Ditt valg av Toyota aluminiumsfelger gir deg din personlige signatur på bilen din. Vi fører bildekk fra kvalitetsleverandørene Nokian og Continental.


 

Aluminiumsfelger
Ditt valg av Toyota aluminiumsfelger gir deg din personlige signatur på bilen din. Toyota aluminiumsfelger forteller mye om hvordan du ønsker å uttrykke deg. Med et generøst utvalg i ulike design som strekker seg fra tøft sportspreg til urban eleganse, har du svært mange muligheter til å uttrykke din personlighet og finne et design som passer din smak. Vi leverer aluminiumsfelger i flere størrelser tilpasset våre modeller. Ta kontakt med din nærmeste forhandler, så vil du få hjelp til å finne den riktige felgen for deg og din Toyota.

Dekk
Vi fører dekk fra kvalitetsleverandørene Nokian og Continental. Du kan lese mer om dem nedenfor. Begge leverandørene anbefaler at du er oppmerksom på følgende når du sjekker dekkene dine:

Større mønsterdybde gir høyere sikkerhet på vått føre og reduserer faren for vannplaning.
Dekk med mønsterdybde i henhold til lovens minstekrav krever 50% lenger stopplengde enn nye dekk.
Nokian anbefaler derfor at man bytter sommerdekk ved gjenværende 3 mm og vinterdekk ved gjenværende 5 mm.

 • Nokian

  Nokian Tyres er Nordens ledende dekkprodusent og den eneste i verden som i første rekke konsentrerer seg om å produsere dekk for nordiske forhold. Selskapet bruker i stor utstrekning giftfrie oljer i sin dekkproduksjon for å ta vare på miljøet. Det første Hakkapeliitta vinterdekket ble laget i 1936, og erfaringer vunnet gjennom mer enn 70 år er lagt ned i produksjonen av dagens vinterdekk.

 • Nokian Hakka sommerdekk og Hakkapeliitta vinterdekk er spesielt utviklet for å tåle kjøring under krevende og varierende forhold. Nokian Tyres har gjennom flere år gitt forbruker en utvidet produktgaranti - Hakka garanti - for Nokian Hakka sommerdekk og Hakkapeliitta vinterdekk. Dersom et dekk - som er riktig montert og riktig brukt - blir skadet og ikke kan repareres, får du som kunde et nytt dekk kostnadsfritt gjennom forhandler. Nokian Tyres dekker kostnaden. I til ovennevnte garanti utvides dagens Hakka-garanti til også å gjelde fri vei-assistanse ved kjøp av Nokian Hakka sommerdekk eller Nokian Hakkapeliitta vinterdekk.

  www.nokiantyres.no

 • Continental

  Continental har gjennom mange år vært Norges mest solgte dekkmerke og har vært blant vinnerne i de fleste dekktester på både sommer- og vinterdekk.

 • Med sin innovative utvikling innen aktiv og passiv bilsikkerhet og noen av verdens beste serieproduserte high-performance dekk, bidrar de til økt sikkerhet og maksimal komfort på veien. Kom frem - trygt og komfortabelt.

  www.continental.no/bil