1. Toyota-eiere
  2. Deler og Tilbehør
  3. Batterier
Jeg ønsker å...

TOYOTA BATTERIER

En moderne Toyota har en rekke elektroniske systemer som gjør kjøring tryggere, enklere og behageligere. Fra navigasjon til Bluetooth, parkeringshjelp til audio-visuelle underholdingssystemer, frontlykter, klimaanlegg etc. Alle disse systemene krever pålitelig elektrisk kraft.

Noen av de viktigste egenskapene til din Toyota er at den starter og har riktig spenningsnivå for alle elektriske funksjoner, spesielt for bilens lys. Toyota batterier tilfredstiller alle krav og er designet for optimal ytelse gjennom dets levetid. Våre batterier er tilpasset hver enkelt modell og motortype. Moderne biler er utstyrt med enormt mye elektrisk utstyr, inkludert komponenter som krever energi også når motoren er slått av.

De fleste komponentene er følsomme for riktig spenningsnivå. Det er derfor viktig å benytte Toyota originalt batteri, tilpasset din Toyota, samt at batteriets tilstand er god. Våre Toyota-forhandlere og autoriserte Toyota verksteder kan raskt sjekke tilstanden på batteriet og gi deg råd om batteriet er ok, trenger lading eller bør skiftes.

Toyota batterier er designet spesielt for Toyota biler. Velg et Toyota originalt batteri for optimal ytelse hver gang du kjører og nyt et spekter av fremragende fordeler:

  • Perfekt passform for alle Toyota modeller 
  • Pålitelig hele året
  • Vedlikeholdsfritt design
  • Konkurransedyktige priser
  • Tre års ubegrenset kjørelengdegatanti
  • Høyytelses ECO-run serie spesielt designet for modeller utstyrt med Toyota Stop og Start system som kan forlenge batteriets levetid med opptil 50%