1. Nyheter
 2. Lanseringer
 3. Corolla Cross Presseomtale
Jeg ønsker å...

PRØVEKJØRT: COROLLA CROSS

Pressen har prøvd, og pressen har talt!
Her er det de synes om nye Corolla Cross.

 

 

Legenden er tilbake i ny form – denne gangen som SUV, og mer praktisk enn noen gang for norske forhold.

Dette sier norsk bilpresse om Corolla Cross: 

 • Motor.no

  “Legenden har aldri vært bedre enn dette” 

  “Det er trolig det mest driftsikre du finner på markedet. Det er ikke uten grunn at taxinæringen er full av Toyota-hybrider.” 

  “Corolla er en av verdens mest solgte biler. Med SUV-preg og firehjulsdrift blir den enda bedre.” 

 • Nybiltester.no

  “Vi gleder oss til å teste Corolla Cross på snøen”

  “Toyota Corolla Cross får du som hybrid, det vil si at man ikke skal lade den opp med ledning, men den lader opp batteriet under kjøring med den energien som skapes under kjøring. Corolla Cross er den første med 5. generasjons hybridsystem, der effektiviteten og effekten har økt og vekten er redusert.”

  “Den adaptive cruisekontrollen fungerte meget behagelig, og ble i all hovedsak testet ut på motorvei. Noen biler kan stresse litt med å få opp farten om bilen foran deg drar vekk, men med Corolla Cross var det løst på en behagelig måte.” 

 • Klikk.no (Vi Menn)

  "Dersom du ikke ønsker bil med ledning, så har Toyota et alternativ til deg ."

   

  “Corolla Cross kommer med femte generasjon av Toyotas hybridsystem, som blir litt lettere, mer kompakt og mer effektivt for hver generasjon.”

  “Interiøret er velkjent Toyota med en smart kombinasjon av tydelige og klokt plasserte knapper og berøringsskjerm. Det er uhyre enkelt å betjene komfortfunksjoner.” 

 • Bilogmotorbloggen.no

  “Befriende enkel og grei, sammenlignet med det meste annet i dag.”

   

  “Den store er at dette er første Toyota ut med femte generasjons fullhybridsystem. Vi husker at den fjerde nærmest var en revolusjon, som fikk ned forbruket betydelig, samtidig som kreftene økte tilsvarende.”

  “Alt av ujevnheter, dårlig vei, humper og annet du måtte kaste etter Toyotaen, spises opp, og sikrer utmerket flyt uansett underlag. Her står Corolla Crossen i kraftig kontrast til ladbare og elektriske crossovere som er mye tyngre, og derfor sliter med å kombinere fjæringskomfort med kjøreegenskaper.”