Elektrisk varebil fra Toyota

Oppdag vårt utvalg av elektriske varebiler og nyt fordelene ved å velge el-varebil fra Toyota


Våre elektriske varebiler gir deg alle fordelene ved å kjøre på elektrisitet. Motoren går stille og raffinert, men gir deg også sømløs,øyeblikkelig akselerasjon. Med strøm som drivstoff blir kjøreturen mer økonomisk og miljøet blir ivaretatt, men du vil også oppleve en helt ny kjøreglede.


De helektriske varebilene fra Toyota har både lang rekkevidde og kapasitet som kan dekke ethvert behov.

5 fordeler ved å velge el varebil

  • Godt for miljøet - null utslipp
  • Lavere avgifter og billigere drivstoff
  • Ingen bompenger
  • Gode lademuligheter
  • Mulighet for Enova-støtte ved kjøp


Les mer om fordelene
toyota Lading

Se vårt utvalg av elektrisk varebil

Hos oss får du en helelektrisk varebil som kan brukes både som nyttekjøretøy, arbeidsbil og firmabil. I tillegg får du den velkjente driftssikkerheten og kvaliteten som bare varebilene til Toyota kan by på.


Er du interessert i å vite mer om vårt utvalg innen el-varebil? Ta kontakt med din nærmeste forhandler, eller kom innom oss for en prat eller for å prøvekjøre.


Elektrisk varebil - Proace Electric

Toyota Proace er endelig tilgjengelig som el-varebil. Proace Electric er like trofast som den er praktisk. Et romslig lasterom tilbyr gode løsninger for transport av store kolli, samtidig som den er gunstig med tanke på avgifter og de tilnærmet ikke-eksisterende drivstoffutgiftene. Den elektriske modellen har gode lademuligheter, med oppkobling mot hurtigladere, eller via kabel som følger bilen til veggboks eller stikkontakt.


Proace Electric er tilgjengelig i to lengder og to utstyrsnivåer. Batteriet er av litium-ion-typen, og leveres med 75 kWt og 314 km rekkevidde (WLTP Kombinert).

Proace Electric


Les mer om Proace Electric


Stor el varebil - Proace Verso Electric

Proace Verso Electric kommer som 8- og 9- seter i både Familie og Shuttle-versjoner, og kan dermed dekke svært mange behov som både nyttekjøretøy og til privat bruk. Som stor elektrisk varebil, eller personbil, byr den både på nullutslippskjøring og kompromissløs pålitelighet.

Proace new


Les mer om Proace Electric VersoNyheten Proace City – Nå Også Som Elektrisk

Denne nye Proace City Electric kommer i to lengder, og to utstyrsnivåer. Alle modellene har en elmotor som yter 136 hk/100 kW, med drift på forhjulene. I drivlinjen inngår også et lithium-ion batteri og en integrert DC lader. I likhet med Proace City kan den elektriske utgaven også by på smarte løsninger, god kjørekomfort og rommelig varerom. Batteriet er godt plassert under varerom, og tar ikke unødig lasteplass. Den kan bære nyttelast på opptil 728 kg og hengervekt på 750 kg. Proace City El leveres med 50kWt batteri, og har ladekapasitet på bil/ombordlader: 7,4kW AC på Basic grad L1 og 11kW AC på Comfort grad L1 og L2. Dette gir en WLTP rekkevidde på mellom 269 og 274 km.

Proace City Electric
Proace City Electric


Les mer om Proace City ElectricProace Electric

ENKEL LADING

Våre elektriske varebiler er tilrettelagt for ulike lademuligheter, slik at du skal slippe å bekymre deg for rekkevidde. Du kan velge å lade gjennom hurtiglader, eller via kabel til veggboks eller stikkontakt.


Lader du på en offentlig ladestasjon vil det ta deg ca 30 minutter å lade opp et 50 kWt batteri til 80%, eller 45 minutter om du har et batteri på 75 kWt.Ladeboks fra Toyota
Proace Electric

Lease elektrisk varebil

Våre forhandlere tilby både kjøp og leasing av elektrisk varebil med gode betingelser. Gjennom Toyotas eget finansieringsselskap, Toyota Financial Services, tilbyr vi finansierings-, forsikrings- og biladministrasjonsløsninger tilpasset din bilpark.
Er du interessert i å lease elektrisk varebil? Kontakt oss eller gå innom din Toyota-forhandler.
Les mer

Enova-støtte ved kjøp av elektrisk varebil

Ved kjøp av el-varebil fra Toyota er du kvalifisert til klimastøtte fra Enova. Du kan også få støtte til lader til bilen. Ta kontakt med din Toyota-forhandler som vil hjelpe deg med å søke om støtte når du kjøper din nye elektriske varebil.Kontakt oss Finn din forhandler

Artikkel sist oppdatert oktober 2021, og informasjon korrekt ved tidspunkt for publisering

Shopping verktøy