Pick-up - klassens tøffing

 

Kjent for å være tøff og robust - pickupen har blitt en bil som tar deg trygt og komfortabel dit du skal.


Fra arbeidshest til turkamerat

 
Navnet pickup kommer fra det engelske trykket å plukke opp, på grunn av de store lastemulighetene. En klassisk pickup kjennetegnes med det store lasteplanet, er robust og stort sett firehjulsdrevet.

De første masseproduserte pickupene rullet på veiene allerede på 1920-tallet. De var store og tunge, og ble mest brukt som nyttekjøretøy på gårdsbruk eller i industrien. Pickupen ble etterhvert svært populær for arbeidsfolk i mange bransjer, og bilene ble utstyrt med blant annet klimaanlegg for å gjøre kjøreturene mer behagelige.

I dag er pickupene utviklet for å kunne laste mye, men de er også sterke for å kunne komme frem under vanskelige kjøreforhold. Høyere krav til kjøreegenskaper har også ført til at dagens pickuper legger større vekt på komfort.

I Norge er Toyota Hilux bestselger av pickupene. Siden den ble lansert i 1968 har Hilux gjort inntrykk overalt den har vært i bruk. Med en pickup kan du enkelt få med deg det du trenger på det store lasteplanet. I tillegg får du stor hjelp når kjøreforholdene er utfordrende, enten du er på jobb, skal på hytta eller skal ha med deg tung henger.

/
Forbedrede instrumenter
/
Oppgradert multimedia-teknologi
/
1-tonns lastekapasitet

Toyota Hilux - legendarisk tøff

 
Toyota Hilux er den ultimate pickupen for deg som trenger kraft og styrke. Den røffe konstruksjonen er tilpasset alle slags jobber, utfordringer eller utflukter. Ingenting kan stoppe Hilux.

Kupeen er laget i kvalitetsmaterialer som er satt sammen med den nyeste teknologien for å maksimalisere komforten. Som første pickup har Hilux et elektroniske kontrollsystem for å redusere hopp og sprett, og sikrer en komfortabel kjøreopplevelse.


Oppdag nye Hilux

 
Nå blir Hilux enda stiligere og mer kapabel. Den nye modellen får et slående design og en kraftig 2.8-liters motor med 204 hestekrefter. Med 500 Nm dreiemoment akselererer Hilux fra null til 100 på bare ti sekunder.

Toppmodellen Invincible skiller seg ut med unik styling og utstyr på premiumbil-nivå, samtidig som du får robustheten og den legendariske påliteligheten som har gjort Hilux til hele verdens favoritt-pickup.

Alle Hilux-modellene har nå firehjulstrekk, 1-tonns lastekapasitet og kan trekke en henger på inntil 3,5 tonn. Nye Hilux har også en helt ny front med en kraftfull, tredimensjonal grill og frontfanger. Det gir pickupen et kraftig utseende som understreker det tøffe, robuste kjør-hvor-som-helst renommeet.

Legg merke til dette ved nye Hilux:

 
  • Slående nytt design gir sterkere tilstedeværelse på veien
  • Ny 2.8-liters motor med forbedrede ytelser på og utenfor veien
  • Forbedrede instrumenter og multimedia-teknologi
  • Toppmodellen Invincible for både arbeid- og fritidsbruk
/
Nye Toyota Hilux
Seier for Toyota Gazoo Racing Seier for Toyota Gazoo Racing Etter et svært suksessfullt 2018, med seier både i WRC og 24-timersløpet i Le Mans, starter Toyota Gazoo Racing-teamet det nye året i samme stil med førsteplass i Dakar 2019. Toyota Gazoo Racing SA ledet løpet fra start til slutt og duoen Al Attiyah/Baumel sikret laget topplasseringen. Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar De ekstreme forholdene i motorsport gir oss mulighet til å utvikle nye teknologier, finne nye løsninger og nye forbedringsområder. - Har du en drøm – hopp i det - Har du en drøm – hopp i det Toyota på veien med naturfotografen @lebackpacker 5 artige Toyota-reklamer 5 artige Toyota-reklamer Se noen av de beste reklamefilmene fra Toyota rundt om i verden.