Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Mine biler

Arctic Trucks

Arctic Trucks Norge har spesialisert seg på modifisering av 4WD for bruk i tøffe miljøer som for eksempel på skogsbilveier, på snø og is, i søle og på gjørmete vei eller i sanden.

Land Cruiser fra Arctic Trucks

Kjøring i krevende terreng gir stor belastning på kjøretøyet. I situasjoner med store påkjenninger er det nødvendig med pålitelige løsninger som gir et sikkert kjøretøy hvor viktige komponenter forblir inntakte. Arctic Trucks Norge har utviklet og gjennomført hensiktmessige endringer i teknologien, siden starten i 1998, for å kunne tilby løsninger som tåler de belastningene bilen utsettes for.


Redningsmannskaper, militære avdelinger, politi og kraftselskaper bruker alle Arctic Trucks biler. For bruk i det private markedet kan Arctic Trucks tilby flere varianter av ombygginger av Toyotas bilmodeller alt etter ønsker, behov og livsstil. Fabrikksgarantien på kjøretøyet opprettholdes, samt at Arctic Trucks Trucks gir full garanti på ombyggingen. Bilen forevises trafikkstasjonen hos Statens Vegvesen for godkjenning og ombyggingen føres inn i bilens vognkort.

Toyota Land Cruiser - Arctic Trucks

Hilux fra Arctic Trucks

Fullkommen i enhver situasjon. Toyota Hilux er ideell for veterinærer, bønder, jegere og friluftsmennesker, eller for de som ønsker seg en bil som skiller seg ut fra resten. Arctic Trucks-ombyggingen vil gi deg mye høyere bakkeklaring og kjøreegenskapene til en ombygd Arctic Truck er like gode som en standard bil på vanlig vei. I tillegg har bilene klart forbedret komfort og ytelse på dårlig vei og i terrenget. De større dekkene vil gi deg et lavere marktrykk, og ved å senke dekktrykket kan du få en ytterligere forbedring av flyteevnen på sand, snø og i søle.

Toyota Hilux - Arctic Trucks

Land Cruiser AT 35

Når en Land Cruiser bygges om med 35” hjul, heves fjæringen med 40 mm, og det tilpasses hjulhus både foran og bak. Det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende og som gjør at den skiller seg ut blant andre kjøretøy.

Land Cruiser
Land Cruiser AT 37

Når en Land Cruiser bygges om med 37” hjul, heves fjæringen med 40 mm og karosseriet heves 25 mm fra rammen. Det tilpasses hjulhus foran og bak, og det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende. Denne bilen vil garantert skille seg ut i mengden.

Land Cruiser
Hilux AT 33

Når en Hilux bygges med en 33-ombygging, heves fjæringen med 40 mm foran og bak, nye dempere bak. AT- ombygging gjør bilen mer sporty og gir den en helt annen kjøreopplevelse. Bilen får et utseende som gjør at den skiller seg ut fra de andre.

Hilux
Hilux AT 35

Når en Hilux bygges om med 35’’ hjul, heves fjæringen med 40 mm foran og bak, nye dempere bak. Det utføres også et omfattende arbeid på karosseri og ramme for at hjulene skal løpe fritt i alle situasjoner. Det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende og gjør at den garantert skiller seg ut i mengden.

Hilux
Hilux AT 37

Når en Hilux bygges om med 37’’ hjul, heves fjæringen med 40 mm foran og bak, og karosseriet heves 20 mm fra rammen, og det monteres nye dempere bak. I forbindelse med karosserihevingen gjøres det en rekke modifiseringer. Det utføres også et omfattende arbeid på karosseri og ramme for at hjulene skal løpe fritt i alle situasjoner. Skjermbreddere monteres for å dekke de brede hjulene, og for å gi bilen et kraftfullt utseende.

Hilux
Hilux AT 38

Toyota Hilux AT38 er samme bil som BBC-programmet Top Gear brukte for å kjøre til den magnetiske Nordpolen i 2007. Dette alene vitner om hvilken rå ombygging vi her har tatt fram. Med en AT38-ombygging blir Hilux’en omgjort til noe av det ypperste som noen gang er laget innen fremkommelige kjøretøy. Den er liten nok til å være smidig, og lett nok til å være en ener på snø.


Når en Hilux bygges om med 38’’ hjul, flyttes forstillingen ned og frem for å gi plass til de store hjulene, og det monteres nye dempere bak. Skjermbreddere monteres og dekker de 38’’ hjulene og sørger for at dette er en bil som vekker oppsikt.

Hilux

Mer om Hilux

Norsk presse har testet nye Land Cruiser Norsk presse har testet nye Land Cruiser Med en enestående kombinasjon av kvalitet, slitestyrke og pålitelighet er den kjent for å kombinere fremkommelighet med komfort og luksus. Vi lot et knippe norske biljournalister teste bilen – og seg selv – i Namibias villmark. Land Cruiser 2018 er kommet og vi har satt den på prøve under utfordrende forhold.  Land Cruiser 2018 er kommet og vi har satt den på prøve under utfordrende forhold. Vi tok med oss en liten gjeng for å teste vår nye Land Cruiser. Her kan du se hvordan selgerne våre reagerte på de nye finessene og hvordan bilen selv tok utfordringene i det krevende terrenget. Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar De ekstreme forholdene i motorsport gir oss mulighet til å utvikle nye teknologier, finne nye løsninger og nye forbedringsområder. Med Toyota til Peaks of Europe Med Toyota til Peaks of Europe På veien med Toyotas 4x4-ambassadør, @lebackpacker
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler