Offisiell Toyota Merchandise

Toyotas historie innen motorsport går mer enn 60 år tilbake. Toyota har deltatt i alle typer motorsport, og har opp igjennom tidene hatt stor suksess.

WRC bilene er utviklet for å konkurrere på det høyeste nivå, og under de mest ekstreme forhold. Forhold som dette inspirerer og motiverer Toyotas bilproduksjon. For selv om de er modifisert for å oppnå maksimale resultater i rallyløypa, er de faktisk basert på Toyotas produksjonsmodeller. Dette gir deg bedre biler med morsommere kjøreegenskaper og bedre sikkerhetsfunksjoner hver gang du setter deg bak rattet på din Toyota.

toyota gr yaris

Vis din lidenskap for motorsport og støtt teamet ditt med den offisielle Toyota Racing kolleksjonen.

Ta kontakt med din forhandler for oversikt over produkter som kan bestilles og priser på disse. Forhandler bestiller enkelt på samme måte som de bestiller deler til bilen din.

Relatert innhold

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.