Offisiell Toyota Merchandise

Toyotas historie innen motorsport går mer enn 60 år tilbake. Toyota har deltatt i alle typer motorsport, og har opp igjennom tidene hatt stor suksess.

WRC bilene er utviklet for å konkurrere på det høyeste nivå, og under de mest ekstreme forhold. Forhold som dette inspirerer og motiverer Toyotas bilproduksjon. For selv om de er modifisert for å oppnå maksimale resultater i rallyløypa, er de faktisk basert på Toyotas produksjonsmodeller. Dette gir deg bedre biler med morsommere kjøreegenskaper og bedre sikkerhetsfunksjoner hver gang du setter deg bak rattet på din Toyota.

toyota gr yaris

Vis din lidenskap for motorsport og støtt teamet ditt med den offisielle Toyota Racing kolleksjonen.

Kontakt forhandler


Ta kontakt med din forhandler for oversikt over produkter som kan bestilles og priser på disse. Forhandler bestiller enkelt på samme måte som de bestiller deler til bilen din.

Relatert innhold

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler