Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Toyota styling

Sporty og elegant

Toyota stylingdetaljer forsterker inntrykket og er sømløst tilpasset bilens former og gir bilen din et induviduelt og sportslig preg.

Toyota stylingdetaljer er designet spesielt for våre modeller. Kromdetaljer i et iøyefallende design som fremhever spesielle punkter og detaljer. Ulike interiørdetaljer, dekor og spoilere for å understreke din personlige stil: 


  • Sidelister
  • Innstegslister
  • Aluminiumsfelger
  • Kromlister for støtfanger foran eller bak
  • Dekor
  • Spoilere


Hver for seg eller samlet bidrar Toyota stylingdetaljer til at bilen fremstår som enda mer spennende og sportslig. Vi har et rikt utvalg av styling til våre modeller.

Relatert innhold

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.