Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Mine biler

Toyota styling

Sporty og elegant

Toyota stylingdetaljer forsterker inntrykket og er sømløst tilpasset bilens former og gir bilen din et induviduelt og sportslig preg.

Toyota stylingdetaljer er designet spesielt for våre modeller. Kromdetaljer i et iøyefallende design som fremhever spesielle punkter og detaljer. Ulike interiørdetaljer, dekor og spoilere for å understreke din personlige stil: 


  • Sidelister
  • Innstegslister
  • Aluminiumsfelger
  • Kromlister for støtfanger foran eller bak
  • Dekor
  • Spoilere


Hver for seg eller samlet bidrar Toyota stylingdetaljer til at bilen fremstår som enda mer spennende og sportslig. Vi har et rikt utvalg av styling til våre modeller.

Relatert innhold

Parkeringssensorer og ryggekamera Parkeringssensorer og ryggekamera For å beskytte bilen mot bulker og riper ved parkering kan du velge mellom flere alternative løsninger for parkeringssensorer. Toyota sikkerhet Toyota sikkerhet Parkeringssensorer og barnesikring. Dekk og aluminiumsfelger Dekk og aluminiumsfelger Ditt valg av Toyota aluminiumsfelger gir deg din personlige signatur. Teknologiprodukter til Toyota Teknologiprodukter til Toyota En triveligere kjøretur for alle.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler