1. Familiebil
 2. Familiebil med 7 seter - plass til alt og alle
Jeg ønsker å...

FAMILIEBIL MED 7 SETER + FØRER

Plass til alt og alle!
Stor familiebil gir større muligheter. Utvid perspektivet i en familiebil med 7 seter + fører, og god plass.

Enten dere er en stor familie eller ofte har med dere venner - noen ganger holder det ikke med en tradisjonell bil. Da kan det være at en stor bil med 7 seter + fører fra Toyota er beste familiebil for dere.

En god familiebil kjennetegnes som oftes med at den har god plass, har et stort bagasjerom og er sikker å kjøre. Det samme gjelder Toyotas familiebiler med 7 seter. Her er det god plass, uten at det går utover komfort, trygghet og kjøreglede. I tillegg får du Toyotas legendariske driftssikkerhet, smarte løsninger og praktiske utforming.

Trafikksikker 7-seter med Toyota Safety Sense

Familie er den mest dyrebare lasten du kan ha med deg i bilen. Derfor har vi gjort det vi kan for å gjøre kjøreturen så trafikksikker som mulig. Våre modeller med 7 seter er utstyrt med Toyota Safety Sense, en rekke aktive sikkerhetsfunksjoner. Disse er blant annet med på å skape et tryggere trafikkmiljø samtidig som at faren for trafikkulykker skal reduseres så mye som mulig.

Ved hjelp av Toyota Safety Sense får du som sjåfør hjelp til å oppdage og redusere risikoen for potensielt farlige situasjoner. Det inkluderer blant annet

 • Kollisjonsvern (PCS) med kamera og lasersensorer for å oppdage hindringer i veibanen
 • Filskiftvarsling (LDA)
 • Automatisk fjernlyskontroll (AHB)
 • Skiltgjenkjennelse (RSA)
 • Adaptiv Radar Cruise Control (ACC)
 • Kollisjonsvern med autobrems (PCSPD) og fotgjengergjenkjennelse

Proace Verso Electric- 7 seter og god plass

Proace Verso El er en stor familiebil tilpasset aktive familier. Her får du både god plass og en stor fleksibilitet som vil hjelpe deg med hverdagens utfordringer. Proace Verso El kan tilpasses dine behov, og med 7 seter + fører, er det rom for å ha med hele klanen på tur.

Vinduet i bakdøren kan åpnes separat, noe som kan være nyttig ved lasting av bagasje. Sidedørene er utstyrt med fot-aktivering, som er perfekt når du har hendene fulle. I tillegg har Proace Verso El en rekke gjennomtenkte finesser og avansert utstyr, som bidrar til en behagelig kjøretur for både fører og passasjerer. Opptil 312 kilometer rekkevidde. Proace Verso Electric kombinerer null-utslipp med gode ytelser og kompromissløs pålitelighet. 

Legg merke til dette ved Proace Verso Electric:

 • Åpning av vindu i bakluke
 • Toyota Skyview®
 • Manuell solskjerming panoramatak
 • Navigationssystem

Familie-SUV med 7 seter - Land Cruiser

Etter mer enn 65 år er fortsatt Land Cruiser uslåelig når det kommer til styrke og pålitelighet. Den legendariske SUV er også tilgjengelig med 7 seter, noe som gjør den perfekt for dere som vil kombinere enestående fremkommelighet med en stor familiebil. Modellen har et fleksibelt setesystem, som gjør det enkelt å tilpasse deres behov.

Terrengkongen Land Cruiser trekker uanstrengt, har ustoppelig styrke og kjører silkemykt. Utseende er robust og moderne, mens smarte løsninger sikrer en enestående kjøreopplevelse under alle type forhold.

Merk deg dette ved Land Cruiser:

 • Nøkkelfri smart inngang & start system
 • Autolys
 • Regnsensor
 • Parkeringssensorer bak

 

Stor familiebil til hele gjengen

Trenger dere enda flere seter? Toyota har også familiebiler med 8 og 9 seter. Proace Verso Electric finnes i en rekke varianter, slik at du kan finne det som er best familiebil for dere.

Trenger du vite mer om egenskapene til en SUV?