1. Business
 2. Hvorfor velge firmabil fra Toyota
Jeg ønsker å...

Med Toyota i Ryggen for deg som kjører firmabil

Med Toyota BusinessPlus blir det enklere å velge firmabil. Du får en modell som har renommé verden over for kvalitet og pålitelighet. Den er velutstyrt og gir mye for pengene. Toyota BusinessPlus gir deg i tillegg service og oppfølging som er tilpasset behovet ditt. Våre konsulenter har som oppgave å gi deg bekymringsfritt bilhold og gjøre de viktige og vanskelige valgene enkle.

Hvorfor velge Toyota som firmabil

 • Toyota som firmabil

  Toyota har gode firmabiler å velge mellom – de er perfekte for deg som setter pris på kvalitet, miljø og økonomi på samme måte som komfort og kjøreegenskaper. Toyota er også det eneste bilmerke med hybrider i alle personbilstørrelser.

  Verdensledende hybridteknologi

  De siste årene har Toyota blitt kåret til et av verdens grønneste varemerker av varemerkebyrået Interbrand. En grunn til dette, er at vi over tid har investert i ulike prosjekter for å fremme et bedre miljø

  Utbredt nettverk og rask delelevering

  Toyota har et utbredt servicenett med 94 autoriserte Toyotaverksteder over hele landet som alle bidrar med håndtering og service av firmaets biler.
  Leveringspunkter for reservedeler leveres fra sentrallager i Drammen til 54 destinasjoner innen kl. 07:00 neste morgen.
  22 destinasjoner leveres i løpet av samme dag (før kl. 15:00).
  Drammen og Oslo leveres to ganger per døgn (dag + nattlevering).

 • Driftssikkerhet og lave eierkostnader

  Kvaliteten til Toyota gjør at annenhåndsverdien på bilene blir høye. Våre effektive motorer er i tillegg en faktor som gir lave eierkostnader.

  Uovertruffen sikkerhet

  Sikkerhet er vår høyeste prioritet. Med avansert teknikk forsøker vi å forhindre ulykker samtidig som vi jobber for å forebygge og forminske skader dersom en ulykke skulle skje.

  Toyota Express Service

  På service er du tilbake på veien etter kun 60 minutter. Få utført service/vedlikehold mens du venter. Les mer om Express Service her.