1. Business
 2. Toyota hybrid fordeler
Jeg ønsker å...

Fordeler med hybrid som firmabil

Hybridmodeller fra Toyota er svært lønnsomme firmabiler. Hybridbilene våre gir selvsagt også besparelser med lavt drivstofforbruk og gunstige servicepriser.
 • Det største modelltilbudet

  Da vår første hybrid var på veien, var det mange som trodde det tilhørte fremtiden. I dag, to tiår senere, har vi mer enn ni millioner hybrideiere rundt om i verden. 

  Helt siden 1997 har vi arbeidet med å utvide tilbudet av hybridmodeller. I dag har vi en rekke forskjellige modeller du kan velge mellom - inkludert Yaris Hybrid, Corolla 5 dørs, Corolla Touring Sports, Toyota C-HR, RAV4 Hybrid, og mange flere. Som pionèr på hybridteknologi, har vi modellene som kan dekke ditt behov. Se alle våre hybridmodeller her.

 • Anerkjent kvalitet og pålitelighet

  Felles for alle våre hybridmodeller, er den velkjente kvaliteten og påliteligheten. Derfor kan du være trygg på at en hybridbil fra Toyota vil bli en "medarbeider" du kan stole på. Hybridbilene sliter mindre på enkelte deler, som f.eks bremseklosser og -skiver og de har også 5 års- eller 200.000 km nybilgaranti** forlenget og gratis batteritilsyn frem til 10 år fra registreringsdatoen, noe som sikrer deg bekymringsfrihet for alle disse firmabilene.  **Gjelder det som kommer først.

 • Klassens laveste eierkostnader

  Takket være kombinasjonen av en drivstoffeffektiv bensinmotor og elektrisk kraft, gjør Toyotas hybridbiler det enkelt å spare drivstoff og penger. Høy effektivitet resulterer i lave eierkostnader: Toyotas hybridmodeller er blant de rimeligste i sine respektive klasser når det gjelder totale eierkostnader, takket være lav avskrivning, høy andrehåndsverdi, lavt forbruk og lave service- og vedlikeholdskostnader.

 • Lave utslipp og driftskostnader

  Toyotas hybridmodeller gir økonomiske fordeler ved anskaffelse og i drift, men viser også at virksomheten gjør en innsats for miljøet. Vi er klasseledende innen utslipp av CO2 og lavt drivstofforbruk. Lavere avgifter og driftskostnader har selvsagt betydning for virksomhetens og førerens økonomi.

 • Høy andrehåndsverdi

  Gjennom hele bruksperioden er Toyotas hybridmodeller fordelaktige for virksomheten. Sammenliknet med andre biler, holder de seg godt i pris.

 • Fordeler med alle hybridmodeller

  Våre hybridbiler har ikke starter, dynamo, clutch eller registerreim. Det betyr billigere bilhold, da det er mindre slitedeler som skal byttes. Dessuten bremser den mye mer effektivt via motorbrems slik at bremseklosser slites mindre og batteriet lades. Bremseklosser skiftes oftest ikke før 90 000 km. Alt dette avhenger selvsagt av ditt eget kjøremønster.