Arctic Trucks spesialiserer seg på modifisering og ombygging av firehjulsdrevne bruks- og fritidsbiler for ekstreme forhold. Arctic Trucks Norge ble etablert i 1998 og er nå en av landets største leverandører av ombygginger og utstyr til firehjulsdrevne biler.

Kjøretøy uten grenser

Arctic Trucks-ombyggingen vil gi deg mye høyere bakkeklaring og bedre veigrep. Kjøreegenskapene til en ombygd Arctic Trucks er like gode som en standard bil på vanlig vei. I tillegg har bilene klart forbedret komfort og ytelse på dårlig vei og i terrenget. De større dekkene vil gi deg et lavere marktrykk, og ved å senke dekktrykket kan du få en ytterligere forbedring av flyteevnen på sand, snø og i søle. Velger du en slik ombygging vil du kunne utfordre bilen din på noen av de røffeste veiene, og mestre noen av de mest krevende terreng i verden.

Er du interessert i en ombygd bil fra Arctic Trucks, ta kontakt med din Toyota-forhandler. Der får du hjelpen du trenger til å finne riktig ombygging for deg. Forhandleren tar bestillingen videre til Arctic Trucks, som bygger bilen og får den godkjent hos Statens Vegvesen. Fabrikkgarantien på kjøretøyet opprettholdes og Arctic Trucks gir full garanti på ombyggingen.

Hilux AT33


Når en Hilux bygges med en 33-ombygging, heves fjæringen med 40 mm foran og bak. AT- ombygging gjør bilen mer sporty og gir den en helt annen kjøreopplevelse. Bilen får et utseende som gjør at den skiller seg ut fra de andre.


Les mer om Hilux AT33 >

/
Hilux AT35


Når en Hilux bygges om med 35’’ hjul, heves fjæringen med 40 mm og det tilpasses hjulhus både foran og bak. Det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende og gjør at den skiller seg ut blant andre kjøretøy.


Les mer om Hilux AT35 >

/
Hilux AT37


Når en Hilux bygges om med 37’’ hjul, heves fjæringen med 40 mm foran og bak, og karosseriet heves 20 mm fra rammen. I forbindelse med karosserihevingen gjøres det en rekke modifiseringer. Det utføres også et omfattende arbeid på karosseri og ramme for at hjulene skal løpe fritt i alle situasjoner. Skjermbreddere monteres for å dekke de brede hjulene, og for å gi bilen et kraftfullt utseende.


Les mer om Hilux AT37 >

/
Hilux AT38


Toyota Hilux AT38 er bilen som BBC-programmet Top Gear brukte for å kjøre til den magnetiske Nordpolen i 2007. Dette alene vitner om hvilken rå ombygging vi her har tatt frem. Hilux blir omgjort til noe av det ypperste som noen gang er laget innen fremkommelige kjøretøy. AT38 er liten nok til å være smidig, og lett nok til å være en ener på snø. Samtidig som den ruver i terrenget.

Når en Hilux bygges om med 38” hjul, flyttes forstillingen ned og frem for å gi plass til de store hjulene, og det monteres nye dempere bak. Skjermbreddere monteres og dekker 38” hjulene og sørger for at dette er en bil som vekker oppsikt.

Les mer om Hilux AT38 >

/
Land Cruiser 150 AT35


Når en Land Cruiser bygges om med 35” hjul, heves fjæringen med 40 mm, og det tilpasses hjulhus både foran og bak. Det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende og som gjør at den skiller seg ut blant andre kjøretøy.


Les mer om Land Cruiser 150 AT35 >

/
Land Cruiser 150 AT37


Når en Land Cruiser bygges om med 37” hjul, heves fjæringen med 40 mm og karosseriet heves 25 mm fra rammen. Det tilpasses hjulhus foran og bak, og det monteres skjermbreddere som gir bilen et kraftfullt utseende. Denne bilen vil garantert skille seg ut i mengden.


Les mer om Land Cruiser 150 AT37 >

/
Land Cruiser 200 AT35

Arctic Trucks-ombyggingen vil gi deg høyere bakkeklaring, bedre veigrep, ny kjøreopplevelse, høyere sittestilling og mest av alt en følelse av fortrolighet. De større dekkene vil gi deg et lavere marktrykk. Senker du dekktrykket ytterligere, vil du få enda bedre flyteevne på snø, sand og i søle. Med en AT-ombygging vil du kunne utfordre bilen din på de røffeste veiene i verden. Den kommer frem under de mest ekstreme forhold og mestrer noen av de mest krevende terreng i verden.

Land Cruiser Artic Trucks AT35 200
Arctic Trucks

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler