Finn din forhandler
Prøv en Toyota
Kontakt Toyota
Mine biler
Privatleie fra kr 4.390,-/md*
2,95% fastrente i 3 år*

Camry Executive fra kr 458 000,-

Gyldig fra 01.10.2020 til 31.12.2020

Privatleie fra kr 4.390,-/md*

Inkl. vinterhjul og metallic lakk****

Kundefordel kr. 12 200,-

Camry Hybrid - Kraftfull eleganse

Nye Camry Hybrid har det hele. Den kombinerer alle fordelene i en avansert sedan med alle de fordelene til en hybrid fra Toyota. Resultatet er en bil med fantastisk utseende, enestående komfort og et vell av intuitiv teknologi - samtidig som den gir en helt spesiell kjøreopplevelse på et nytt og høyere nivå for hybridbiler. 

I vår nye Camry Hybrid finner du en 2,5 liters motor som sørger for en unik kjøreopplevelse og bidrar til en samlet hybrideffekt på hele 218 hk. Samtidig som drivstofføkonomien er utmerket og CO2 utslippene lave.

/
/
/
/
Nye Camry Hybrid

Camry Hybrid definerer elegant design. Den fremstår som en elegant sedan med høy kvalitet. Camty Hybrid har en helt spesiell utstråling enten du studerer den forfra , bakfra eller fra siden.

Hjertet i Camry Hybrid er den helt nye Dynamic Force-motoren - en 2,5 liters bensinmotor som tar hybridteknologien till et nytt nivå. Den leverer rikelig kraft allerede ved lave turtall og utvikler høy effekt i høyere hastigheter. 


Les mer om Camry
/

Veil.pris lev.Oslo inkl. frakt lev.og reg.omk. 12 200,-. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: fra 0,42 l/mil, fra 98 g/km, fra 5,3 mg/km. Privatleie eks.: Startleie/etabl.gebyr 85 490,-. Totalt 243 530,-. 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km. **** Vinterhjul uten tillegg i prisen - Gjelder ved privatleie/Leasing og kjøp. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler