Finn din forhandler
Prøv en Toyota
Kontakt Toyota
Privatleie fra 2 590,-/md.
0,95% fastrente i 3 år

C-HR Hybrid GR SPORT fra 422 800,-

Gyldig fra 01.10.2021 til 31.12.2021

Privatleie fra 2 590,-/md.

Vinterhjul uten tillegg i prisen****

Kundefordel kr. 55 500,- ved privatleie**

Toyota C-HR i sportslig utgave

Gjennom vår motorsport-satsning TOYOTA GAZOO Racing har vi opp gjennom årene satt mange standarder for hva en sportsbil kan og skal levere. Endelig kan vi tilby Toyota C-HR i en spekket GR SPORT-utgave med dedikerte GR SPORT elementer. Den kan fås med 1.8 eller 2.0 l selvladende hybridmotor,

I tillegg til den spesielle lakkfargen, Dynamic Grey, er den utstyrt med sortlakkert tak, sportslige detaljer i sort pianolakk med høyglans og eksklusive 19’’ lettmetallfelger med maskinert overflate. Rattet er trukket i perforert skinn med røde dekorsømmer samt terskelplater, dedikerte GR SPORT seter i delskinn alcantara samt start-/stoppknapp med GR-logo.

Alle C-HR GR SPORT er blant annet også utstyrt med:
• Nøkkelfri smart inngang & start system
• Adaptive frontlys (AFS)
• Parkeringssensorer, med parkeringsassistanse (S-IPA)
• 8" multimedia display
• Toyota Safety Sense

/
/
/
/
Hva er privatleie/privatleasing?

Privatleie styres av startleie, kjørelengde og antall år. De fleste som velger leasing ønsker forutsigbare månedlige kostnader. Med privatleasing slipper du å ta hensyn til salgsprosessen, endring i avgifter og eventuelle teknologiske nyvinninger som vil påvirke bilens verdi over tid. Bli en av våre mange fornøyde leasingkunder med PrivatLeie fra Toyota Financial Services.

*Privatleie eks.: Startleie/etabl.gebyr 85 490,-. Totalt 178 730,-. 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km.
** Total kundefordel gjelder ved benyttelse av finansiering med PrivatLeie gjennom Toyota Financial Services med fastrente på 0,95% Forbruk/CO2/NOx: fra 0,49 l/mil, 111 g/km, 3,6 mg/km.
Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil

Relaterte tilbud