Finn din forhandler
Prøv en Toyota
Kontakt Toyota
Leasing fra 4 990,-/md.
1,95% fastrente i 3 år

Mirai Executive fra 549 900,-

Gyldig fra 01.07.2021 til 30.09.2021

Leasing fra 4 990,-/md.

Vinterhjul inkludert i prisen****

Hydrogenbilen Mirai

Endelig er den her. Nye Toyota Mirai. Elegant design koblet med innovativ teknologi, og ny i den minste detalj. De oppdaterte brenselcellene vitner om en ny tid for utslippsfri kjøring med effektivitet, kraft og lang levetid.

Den innovative brenselcelleteknologien i Toyota Mirai benytter en kjemisk reaksjon mellom hydrogen og oksygen til å lage strøm, slik at den elektriske motoren kan drives mest mulig effektivt. Null utslipp og bekymringsfri rekkevidde på over 650 km, en økning på opp til 30%. Den nye Mirai gir en svært god kjøreopplevelse, den går tilnærmet lydløst, har bakhjulsdrift og akselererer raskt. I tillegg finner du stor prosjektering av vitale data i frontruten (HUD), trådløs mobillader, AppleCarPlay™ og Android Auto™ samt klimakontrollstyring kan utføres via mobiltelefonen.

Mirai Executive er blant annet også utstyrt med:

• 19" aluminiumsfelger sølv høyglans (5-dobbelt-eiker)
• Elektrisk innfellbare sidespeil
• Nøkkelfri smart inngang & start system
• Regnsensor
• Toyotas mest avanserte parkeringssystem

/
/
/
Hva er privatleie/privatleasing?

Privatleie styres av startleie, kjørelengde og antall år. De fleste som velger leasing ønsker forutsigbare månedlige kostnader. Med privatleasing slipper du å ta hensyn til salgsprosessen, endring i avgifter og eventuelle teknologiske nyvinninger som vil påvirke bilens verdi over tid. Bli en av våre mange fornøyde leasingkunder med PrivatLeie fra Toyota Financial Services.

Les mer

*Privatleie eks.: Startleie/etabl.gebyr 54 392,-. Totalt 234 032,-. 3 års bindingstid, kjørelengde 45 000 km. Forbruk/CO2/NOx: 0. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil