Toyota bybil - skapt for kjøreglede i byen

Å kjøre bil i byen krever helt spesielle egenskaper ved en bil. Gjennom trafikkerte gater, trange smug og på uoversiktlige parkeringsplasser, er Toyotas bybiler i sitt ess. Avansert utstyr og kompakte modeller skaper kjøreglede - selv i et stressende bybilde.
De første bybilene så dagens lys på 1960-tallet da behovet for mindre biler vokste fram. Trafikken på veiene økte, og i de store byene oppsto det ofte trafikkproblemer, og det var vanskelig å finne plass til å parkere. På denne tiden var gjerne personbilene store og vanskelige å manøvrere gjennom travle gater.
Derfor ble det utviklet en mindre bil, som hadde lettere for å komme seg fram og enklere å parkere. Spesielt på 80-tallet vokste bybilens popularitet, en vekst som har fortsatt fram til i dag.

Stor hjelp i liten bil

De første kompakte bilene var ofte trange og enkelt utstyrt. I dag er Toyotas kompakte modeller utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen gjennom bygatene så god som mulig. Bilene er utstyrt med samme avanserte teknologi, og har like stor komfort som de større modellene. Med ryggekamera har du god oversikt på de trangeste parkeringsplassene, og et berøringsstyrt multimediasystem sørger for at du kan kjøre sikrere og nyte turen.

Du sitter komfortabelt, og har god oversikt over alt som skjer rundt deg. Toyotas hybrider er utstyr med Toyota Safety Sense - en rekke teknologier som hjelper deg med blant annet å registrere potensiell kollisjonsrisiko og å “se” veiskilt. Dette skal gjøre deg tryggere når du kjører gjennom et uoversiktlig bybilde.

En bybil fra Toyota gir deg:
 1. Bedre oversikt i et trafikkert bybilde
 2. Komfortabel kjøreopplevelse i kompakt bil
 3. Avansert utstyr
 4. Toyota Safety Sense – vår sikkerhetsteknologi utviklet for førerstøtte for å øke sikkerheten din og de rundt deg
 5. Lave drivstoffkostnader med Toyotas hybridteknologi
 6. 5 års/200.000 km garanti
 7. Trinnløs automatgir som gir stressfri kjøring

Nye Yaris

Det er ikke uten grunn at Yaris er en favoritt blant norske sjåfører. Den er liten, men måten den er bygget på gir maksimal plass i kupeen. Dermed blir det god plass til deg og passasjerer. Det gjennomførte designet passer perfekt i byen, mens de smidige kjøreegenskapene tar deg behagelig fram dit du skal.

Nye Yaris er raskere, smidigere og sterkere enn noen gang. Et helt nytt design gir den et uttrykksfullt utseende, mens bred sporvidde holder bilen tett og stabilt på veien. Folkefavoritten er også fullastet med ny og avansert teknologi med blant annet Safety Sense-pakke som oppdager fotgjengere og syklister.


Fordelene ved nye Yaris:

 
 • Nytt og spennende design
 • Avansert teknologi
 • Utvidet Safety sense
 • Koble til telefonen din via AppleCar eller Android Auto
 • Lydanlegg fra JBL
/

Toyota C-HR

I en Toyota C-HR vil du definitivt skille deg ut i bybildet. Det særegne designet roper dynamikk, mens en kombinasjon av ytelse og kjøreegenskaper gir deg en kompromissløs SUV.

Her har du god plass, men Toyota C-HR har likevel ingen problemer med å komme seg fram i trange bygater eller i rushtrafikken. Her sitter du høyt med god oversikt over bybildet, samtidig som du får smidig styring og god svingradius.

Fordelene ved Toyota C-HR:

 
 • Fra 377 liters bagasjeromsplass og gode oppbevaringsløsninger
 • Ryggekamera
 • Toyota Touch2® multimediasystem
 • Lekre detaljer både utvendig og innvendig
 • Innovativ teknologi både i og utenfor bilen
/

Corolla

Nyt kjøreturen gjennom byen med Corolla. Så snart du setter deg bak rattet oppdager du det stilige interiøret, de fine kjøreegenskapene og stabiliteten som gir deg en enda bedre kjøreopplevelse.

Corolla er stilig og effektiv, men også kompakt, som gjør det enkelt for deg å manøvrere gjennom travle gater og på trange parkeringsplasser.

Corollas fordeler

 
/

Prius

Oppdag byen sammen med Prius. Den er morsom å kjøre, samtidig som den er drivstoffeffektiv. Den elektriske og forbrenningsmotoren fungerer sømløst sammen og hver for seg. Her er intelligent design og teknologi kombinert for å gi dynamiske ytelser. Resultatet er en bil du vil elske å kjøre i byen.

Prius er utstyrt med Toyota Safety Sense, en rekke avanserte førerassistansesystemer, som skal hjelpe deg å holde oversikt i bybildet.

Fordelene ved Prius

 
 • Automatgir
 • 50 % elektrisk
 • Verdens mest effektive hybrid
 • Verdens mestselgende selvladende hybrid
 • Trådløs mobillading
 • 2. generasjons Toyota Safety Sense:varsle og respondere
/

Nye Yaris Cross

Nye Yaris Cross Hybrid er neste generasjons kompakt-SUV. Kompakt og sporty passer den perfekt som bybil. Muligheten for å velge firehjulsdift gir deg trygghet under alle slags kjøreforhold.

Toyotas nyeste selvladende hybridsystem gjør Yaris Cross til klasseledende på effektivitet og utslipp. Dette er en bil som vil bli lagt merke til i bybildet når den kommer i 2021.

Fordelene ved Yaris Cross

 
 • Klasseledende drivstoffutgifter og utslipp
 • 390 liters bagasjerom
 • 1,5 liters tresylindret hybridmotor med 116 hestekrefter
 • Utrolig stilig design og utseende.
 • Toyota Safety Sense – vår sikkerhetsteknologi utviklet for førerstøtte, for å øke sikkerheten din og de rundt deg
 • Kommer med en rekke innovative løsninger
/

Aygo

Med et lekent og dristig utseende, er AYGO designet for å overraske. Kompakt, stillegående og smidig er AYGO perfekt for bykjøring. Uanstrengt tar den deg gjennom stille bakgater, travle hovedveier og utfordrende parkeringsområder. Her får du kjøreglede, selv i rushtrafikken.

Gjennom smarttelefonen din blir AYGO både kartleser og andrefører. Modellen har berøringsskjerm med dine favorittapper, og gjennom stemmestyring på telefonen kan du sømløst finne frem, holde kontakt med omverden og spille musikk.

AYGO kommer i en rekke spennende farger og med et stort tilbud av utstyr.

AYGOs fordeler:

 
 • Utskiftbare dekorpaneler gir en rekke muligheter for personlig tilpasning
 • Lave utslipp betyr også at du sparer penger når du må fylle opp tanken
 • 4 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest
 • Stabilitetskontroll og bakkestartkontroll er standardutstyr
 • 7’’ berøringsskjerm leveres som ekstrautstyr i x-touch
/

Les mer om våre bybiler

Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Yaris: Den mest pålitelige småbilen Yaris: Den mest pålitelige småbilen En ny undersøkelse gjennomført av ADAC (Tysklands Autombil-forbund) viser at Yaris er bilen med færrest feil langs veien - hele 20 år på rad. Helt Nye Yaris Hybrid Helt Nye Yaris Hybrid Vi beholdt navnet. Og endret definisjonen av småbil i stedet. Takket være et kompakt design, en rommelig kupé og de smidige kjøreegenskapene har Yaris lenge vært Norges mest elskede småbil og Toyotas bestselger i Europa. Nye Yaris Cross Hybrid Nye Yaris Cross Hybrid Nå kan vi endelig vise frem nye Yaris Cross Hybrid. Vår nye kompakt-SUV har alle kvalitetene som skal til for å gjøre vår neste generasjons Yaris også til en sportslig og høyreist SUV.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler