Den nye Toyota Camry Hybrid

Den mest raffinerte hybriden

Den nye Toyota Camry Hybrid er en vinnende kombinasjon. Den har all elegansen du forventer av en kvalitetssedan og i tillegg byr den på Toyotas hybridfordeler med avansert teknologi og enestående ytelser. Resultatet er en uvanlig god kjøreopplevelse.

Det neste hybridnivået

Denne bilen er virkelig en opplevelse å kjøre. Toyota har skapt banebrytende hybrider i mer enn 20 år og her kommer den nyeste teknologigenerasjonen til Camry for å levere hybridytelser på et nytt nivå.

Den helt nye 2,5 liters motoren har imponerende effekt- og kraftressurser sammen med utmerket drivstofføkonomi, lave CO2-utslipp og er svært stillegående. Bilen har i tillegg svært god lydisolasjon som reduserer vei- og vindstøy.

Den nye Camry Hybrid er bygd på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) som bidrar til de gode kjøreegenskapene. Et stivt karosseri, lavt tyngdepunkt og avanserte hjuloppheng med doble fjærben, sikrer et utmerket veigrep og komfort.

/
Sømløst tilkoblet

Nyt reisen i en raffinert kupé som kombinerer elegant design, fine materialer og rommelig komfort både i for- og baksetene - og dessuten har du plass til masse bagasje.

All teknologien gjør det enklere å være på reise. Føreren får informasjon integrert over tre display, inkludert frontruteprojisering (HUD) i farger for å gjøre det enkelt å følge anvisningene fra satelittnavigasjonen. Lydanlegget fra JBL gir en fantastisk gjengivelse av favorittmusikken din og en trådløs lader for mobiltelefonen eliminerer behovet for ladekabler.

/

Toyota Safety Sense

Mer om Camry