1. Nybil
Jeg ønsker å...

Store muligheter - i en liten pakke

Aygo X oppleves som en høy crossover med egenskapene og smidighetene til en kompaktbil. Den høye sitteposisjonen og den store frontruten gir deg maksimal sikt. Den avanserte S-CVT-girkassen sørger for en lettkjørt bil med smidighet i tett bytrafikk. Det kompakte formatet, kameraer og sensorer gjør det lett å parkere selv på små og trange plasser.

Aygo X gir deg en trygg og behagelig kjøreopplevelse, oversikt og kontroll i tett trafikk.

Oppdag Aygo X

Tøffere enn de fleste

Aygo X har et sterkt og stilig design med to-tonelakk. Smale LED-lykter viser veien videre, mens lyktene bak beholder sin ikoniske AYGO-signatur. Aluminumiumfelger på 18" under de brede skjermbuene gir god kontakt med veien og bidrar til en fin og stabil kjøreopplevelse.


Kupèen er komfortabel både for fører og passasjerer. Smarte detaljer og løsninger finnes overalt, fra diskret tilpassede dekorsømmer i setene til oppbevaringsmuligheter som er laget med tanke på passasjerene.

Aygo X Air - Kjør med høy himmel og åpent sinn

Liker du å sitte høyt? Bare vent til du trekker tilbake det smarte kanvas-taket på Aygo X. Opplev en luftig og åpen kjøretur.

 

 

Tilpasset deg og din stil

Aygo X er intuitiv å bruke og full av forskjellige funksjoner. Toyota Smart Connect sørger for kontakt via telefonen til multimediaanlegget i bilen. Du kan spille favorittmusikken din på lydanlegget fra JBL. Høyoppløselig skjerm på 9" viser alt det du trenger - skynavigasjon og trafikkinformasjon i sanntid samt nærliggende parkeringsplasser og bensinstasjoner. Fra trafikkorker med full stopp, til å diktere meldinger - Aygo X kan følge opp dine ønsker - både når du er underveis eller du styrer via telefonene din.

TILKOBLINGSMULIGHETER

Synkronisert med deg og dagen din

Aygo X skal fungere som en utvidelse av din aktive livsstil. Sømløst sørger Toyota Smart Connect for å telefonen din og bilen din er synkroniserte, med trådløs lading slik at du alltid har god kapasitet. En stor 9'' høyoppløst berøringskjerm viser alt du trenger - slik at du kan bruke navigasjonen til å unngå kø, stopp eller hendelser langs veien i sanntid, mens smart parkering gjør det som er utfordrende enkelt. Bryk MyT-appen til å fjernstyre kupéen, stille inn tid for kjøling eller oppvarming og kontrollerene dørene med en rask berøring. Aygo X er på mange måter lik en smarttelefon på hjul.

Hvordan vil du krydre?

Vi gir deg Aygo X i fire krydderinspirerte lakkfarger. Finn den som passer deg best. Du får den i en flammende frisk Chilli Red, en eventyrlig Cardamon Green, en livlig og original Juniper Blue eller en sofistikert Ginger Beige. Uansett hvem du er, så finner du en farge som kler akkurat deg. Fargene i interiøret er harmonisk koordinert med lakkfargene for å skape et gjennomført inntrykk. Her er det bare å føle seg frem etter smak og behag.


 • CHILI RED
  Dristig og vågal

  Chili er et frekt krydder som vi tyr til når vi skal være litt vågale. Inspirert av de uventede, varme nyansene i det brennsterke krydderet, skiller en Aygo X lakkert i Chili Red seg ut og får deg til å føle deg levende og inspirerer til å nyte opplevelsene ute på de åpne veiene.


 • CARDAMOM GREEN
  Avansert og fornem

  Kardemomme er et av de mest fornemme krydderne, og den unike aromaen overrasker og gleder sansene. Aygo X i Cardamom Green, reflekterer disse kvalitetene og inspirerer en myk følelse av originalitet og rafinement. Nyt smaken av livet i en Aygo X lakkert i Cardamom Green.


 • GINGER BEIGE
  Varm og annerledes

  Selv om det er diskret, tar man aldri feil av et hint av ingefær. Ingefær er kompeks og har evnen til å varme sansene. Aygo X lakkert i Ginger Beige tenner en følelse av besluttsomhet og gir lyst til å kjøre dine egen veier.


 • JUNIPER BLUE
  Kul og kreativ

  Einerblå er skarp, klar og vibrerende. Aygo X lakkert i kul Juniper Blue, gir rom for tanker som flyr, oppmuntrer til kreativitet og gir en følelse av optimisme. 

Aygo X galleri

Kjenn hvordan det er å nyte å kjøre i den kompakte Aygo X. Med sin totone-lakkering i spesielle krydderfarger og et særpreget design, skiller Aygo X seg fra alle de andre bilene på veien.