1. Nybil
  2. Garanti og pålitelighet
Kontakt oss
Kontakt oss

Endre modell

Proace Verso Executive Family
Garanti og pålitelighet

Lang shuttle 5 dørs

proace verso
Falcon Grey (EVL)

Pris fra

917800.0

Månedsleie fra

kr 15 066/mnd

Finansiering

Standardmotor

2.0L Diesel 20D3 (177 Hk)

Nybilgaranti

5 år / 200.000 km

proace verso

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Holder deg sikker

Proace Verso Electric leveres med en rekke intelligente sikkerhetstinlogier som gir bekymringsfrihet.

Kritiske deler av kupéen er dekket med kollisjonsputer

Avhengig av antall passasjerseter har bilen enten 4 eller 6 kollisjonsputer for å beskytte føreren og passasjerene effektivt i tilfelle en kollisjon.

EUROCARE - VEIHJELP

Våre biler er bygd for å kunne levere årevis med pålitelighet, men likevel ønsker vi å kunne tilby kundene våre et helt bekymringsfritt bilhold, derfor leveres hver Toyota med 12 måneders dekning av Toyota Eurocare inkludert. Toyota Eurocare sikrer deg veihjelp i hele 40 europeiske land både ved driftsstans uansett årsak, inkludert førerfeil. Skulle uhellet være ute, har Toyota Eurocare en rekke gode løsninger å tilby slik at du kommer deg videre. Tar du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge årlig, eller ved hver 15.000 km (det som først inntreffer), vil du kunne få nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 15 år.

TOYOTAS SIKKERHETSLØFTE


Årelang erfaring med bilproduksjon og omfattende forskning sikrer at hver eneste nye Toyota ikke bare er klar for å settes i drift, men den er også til å stole på når du trenger det som mest, også når du ikke tror du gjør det. Med våre avanserte Toyota Safety Sense-teknologier er det endelige målet å eliminere alle uhell i trafikken og skape et sikrere trafikkmiljø for alle.