1. Beyond Zero 1
Jeg ønsker å...

La oss gå lenger enn null

Toyota. Bryter gjennom barrierer og fortsetter videre

Null er ikke vårt bestemmelsessted. Det er bare ett skritt på vår reise mot elektrifisering som begynte i 1997 med hybridteknologien og som fortsetter med plug-in-hybrider og batterielektriske biler. Vi lagde hydrogendrevne biler. Vi innførte hydrogendrift i busser, lastebiler og også i båter - og eneste utslipp er vann. Fra lave utslipp til null restriksjoner, fra større mobilitet til et bedre samfunn for alle. Hvorfor stoppe på null når du kan komme enda et stykke videre?

Mer enn lave utslipp

For mer enn 20 år siden inspirerte målet om nullutslipp oss til å introdusere verdens første serieproduserte hybridbil. Vi driver fortsatt mot samme mål med plug-in-hybrider, batterielektriske biler med nullutslipp og hydrogenbiler. Som innovatører innen elektrifisering, stopper vi ikke der. Vi har planer for å lansere 40 nye eller oppdaterte elektriske kjøretøy innen 2025 og vil med det ha det bredeste tilbudet av elektrifiserte drivverk. På den måten kan alle finne den teknologien som er riktig i forhold til deres behov.

 • Hybrid. De udiskutable lederne

  Vårt tilbud av 4. generasjons hybridmodeller gir deg opptil 70% utslippsfri kjøretid i by uten behov for å plugge inn og lade opp.

 • Plug-in-hybrid. Kjør lengre med nullutslipp

  Våre plug-in-hybrider gir nullutslipp og helelektrisk kjøring opp til 75 km på én lading. Med alle fordelene med våre hybridelektriske modeller, gir de bekymringsfrihet også når du skal på langtur.

 • Batterielektrisk. 100% nullutslipp

  Som vist med varebilen PROACE Electric, tilbyr den nye generasjonen batterielektriske biler med nullutslipp rask lading og en kompromissløs kombinasjon av effekt, rekkevidde og pålitelighet.

 • Brenselcelle med hydrogen. Eneste utslipp er rent vann

  Med hurtig fylling av tanken og rekkevidde på over 500 km, byr den hydrogendrevne Mirai på brenselceller som gi ren, kraftfull ytelse uten andre utslipp enn rent vann.

UT OVER BEGRENSNINGENE

Etter hvert som vi omdanner virksomheten fra å være bilprodusent til å levere mobilitet, svarer vi ikke bare på samfunnets nye behov for mobilitet, vi går enda lenger. Vi har forpliktet oss til å sørge for at alle kan forflytte seg, også eldre og paralympiere, uavhengig av deres fysiske forutsetninger. Når vi ikke overser noen, vi vi alle nå lenger.

 • Frihet til å nyte turen

  i-RIDE er et elbilkonsept med tilgang for rullestol og som kontrolleres med bare en joystick. Den unike seteløsningen og de automatiserte kjørefunksjonene gir bevegelses- og bekymringsfrihet for alle.

 • Frihet for de siste metrene

  Enten du står, sitter eller er i rullestol, hjelper vår morsomme og miljøvennlige BEV (batterielektrisk kjøretøy) for gågater og fotgjengersoner alle med å forflytte seg raskt rundt i byen - helt frem til endelig bestemmelsessted.

 • Frihet slik at alle kan konkurrere

  Vi tror alt er mulig når du har frihet til å bevege deg. Og som mobilitetspartner for de olympiske og paralympiske lekene, kan vi endelig realisere vår visjon om å gi mobilitet til alle.

 • Frihet for alle

  APM (Accessible People Mover) er blitt utviklet spesielt for å hjelpe deltagere med spesielle mobilitetsbehov til å reise mellom arenene for de olympiske lekene i Tokyo 2020 (som foreløpig er utsatt til 2021).

MER ENN FORVENTET

Hvor går veien videre fra null? Hva med minneverdige opplevelser for alle, enten det er i bil, personlig eller via nett? Eller avansert sikkerhetsteknologi som tar oss enda et skritt nærmere målet om å redusere antallet trafikkulykker til null. Ved å kombinere det renomméet for kvalitet og pålitelighet som våre biler har med tjenester som er bedre tilpasset dine behov, vil alle opplevelser bli sikrere og morsommere når vi kommer lenger enn null.

 • Reiser hvor du følere deg forstått

  LQ-konseptet har en kraftig, kunstig intelligens (AI) kalt "Yui". Du lærer den opp slik at den kan levere mer personifiserte opplevelser og du bygger et sterkere bånd til bilen din.

   

 • Reiser hvor du føler deg sikrere

  Toyota Safety Sense er en rekke aktive sikkerhetsteknologier utviklet for å forhindre eller begrense konsekvensene av uhell i trafikken med våre biler. Dette tar oss et lite skritt nærmere målet om å eliminere trafikkulykker.

 • Reiser hvor du er tilkoblet

  Appen MyT gir deg full kontroll med bilen din og inneholder funksjoner som hybridcoaching og Finn bilen min, funksjoner som gjør kjøringen sikrere og morsommere.

 • Reiser hvor du føler deg ustoppelig

  Med Active Lean-teknologi og styring på bakhjulene gir den helelektriske i-ROAD smidigheten til en motorsykkel med komforten og sikkerheten i en bil. Den er perfekt for de første eller siste kilometrene i en pendlerhverdag.

UT OVER BARRIERER

Som en del av vår Miljøutfordring 2050, vil vi at vår null-utslippsreise skal gå enda lenger. Ut over begrensninger til et null-utslippssamfunn. Hydrogen er en ren, bærekraftig energikilde som vil bidra til å redusere påvirkningen fra produktene og virksomheten vår på miljøet og bidra til et bedre samfunn. Enten det gjelder å forflytte seg fra A til B, å varme opp boliger eller å drive hele byer, ønsker vi at innovasjonene våre skal bringe oss fremover mot en bedre verden. En verden der vi ikke etterlater oss noe.

 • Utfordre kollektivtransport

  Hydrogenteknologien vår har null-utslipp og brukes nå av Caetanobus, som er Europas første flåte av busser med brenselceller. Det gir kollektivtransport med vanndamp som eneste utslipp.

 • Utfordre byer

  I et testområde på 70 hektar ved foten av Fujifjellet i Japan har vi bygd en prototype på en by med en komplett økosystem der folk bor, arbeider og leker og som fullt og helt drives med brenselceller fra Toyota.

 • Utfordre forretninger

  Hotellrom, handleopplevelser og bildeling. e-Palette er vår visjon for mobil forretningsvirksomhet. En fleksibel "pod" med nullutslipp som tilbyr tjenester tilpasset forskjellige kunders behov med levering ved dørene.

 • Utfordre samfunnet

  Hydrogenenergi er en bærekraftig erstatning for fossile drivstoff. Den kan drive alt mulig fra lastebiler og skip til å varme opp boliger. Vi er klare for å spille en nøkkelrolle i reisen mot et hydrogenbasert samfunn - et der vanndamp er eneste biprodukt.