Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Kontakt verksted
Online timebestilling

Toyota sikkerhet

Tar vare på trygghetsfølelsen

Toyota sikkerhetsprodukter kan gi deg og dine ekstra trygghet. Velg riktig barnesikringsutstyr som du kan stole på. Toyotas produkter innen barnesikring gir god sikring av de yngste passasjerene.

Toyota lastsikring

Vi tilbyr ulike typer sikkerhetsnett for sikring av varer og bagasje. 


  • Vertikalt bagasjenett som festes fra side til side i bagasjerommet for å holde varer på plass.
  • Horisontalt bagasjenett som festes i kroker i gulvet for å sikre at kofferter og annen bagasje i forflytter seg under kjøring.
 
Hunde-/bagasjegrind i solid utførelse finnes også i vårt sortiment.
 
  • Øker sikkerheten ved å forhindre at bagasje faller forover i selve kupèen. 
  • Nyttig for hundeeiere som ikke ønsker at kjæledyret skal klatre over seteryggene til baksetet. 
  • Kan leveres med skillevegg som deler bagasjerommet i to rom. Som passer til to hunder, en hund og bagasje eller forskjellige bagasjetyper.
Toyota Barnesikring

Det er ikke rom for lettvinte løsninger når du har barn i bilen. De er den mest verdifulle lasten du kjører med. Derfor er det viktig å velge barnesikringsutstyr du kan stole på. Toyota barnesikringslinje tilbyr usedvanlig god sikring av de yngste passasjerene. Hvert system er designet for en spesiell aldersgruppe og er utviklet for å ivareta komfort og sikkerhet på høyeste nivå.

Vi tilbyr barnestoler for barn i alle vektklasser i ulike farger, samt fra HTS BeSafe AS. Vi tilbyr også andre sikkerhetsprodukter som bilalarm.Ta kontakt med din Toyota-forhandler som kan gi deg veiledning ved valg av bilbarnestol og bilalarm. 

Relatert innhold

Toyota Lasteløsninger Lasteløsninger Vi tilbyr en rekke lasteløsninger til våre modeller. Toyota Tilbehørspakker Tilbehørspakker Tilbehørspakker kombinerer stil og individualitet til en redusert pris fremfor å kjøpe delene hver for seg. Parkeringssensorer og ryggekamera Parkeringssensorer og ryggekamera For å beskytte bilen mot bulker og riper ved parkering kan du velge mellom flere alternative løsninger for parkeringssensorer. Toyota Innledning Innledning Tilbehør til Toyota - skap din helt personlige bil.