Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Toyota sikkerhet

Tar vare på trygghetsfølelsen

Toyota sikkerhetsprodukter kan gi deg og dine ekstra trygghet. Velg riktig barnesikringsutstyr som du kan stole på. Toyotas produkter innen barnesikring gir god sikring av de yngste passasjerene.

Toyota lastsikring

Vi tilbyr ulike typer sikkerhetsnett for sikring av varer og bagasje. 


  • Vertikalt bagasjenett som festes fra side til side i bagasjerommet for å holde varer på plass.
  • Horisontalt bagasjenett som festes i kroker i gulvet for å sikre at kofferter og annen bagasje i forflytter seg under kjøring.
 
Hunde-/bagasjegrind i solid utførelse finnes også i vårt sortiment.
 
  • Øker sikkerheten ved å forhindre at bagasje faller forover i selve kupèen. 
  • Nyttig for hundeeiere som ikke ønsker at kjæledyret skal klatre over seteryggene til baksetet. 
  • Kan leveres med skillevegg som deler bagasjerommet i to rom. Som passer til to hunder, en hund og bagasje eller forskjellige bagasjetyper.
Toyota Barnesikring

Det er ikke rom for lettvinte løsninger når du har barn i bilen. De er den mest verdifulle lasten du kjører med. Derfor er det viktig å velge barnesikringsutstyr du kan stole på. Toyota barnesikringslinje tilbyr usedvanlig god sikring av de yngste passasjerene. Hvert system er designet for en spesiell aldersgruppe og er utviklet for å ivareta komfort og sikkerhet på høyeste nivå.

Vi tilbyr barnestoler for barn i alle vektklasser i ulike farger, samt fra HTS BeSafe AS. Vi tilbyr bla. BeSafe iZi combi X4 ISOFIX for barn i vektklasse 0-18 kg bakovervendt og fra 9-18 kg fremovervendt.  Vi tilbyr også andre sikkerhetsprodukter som bilalarm.Ta kontakt med din Toyota-forhandler som kan gi deg veiledning ved valg av bilbarnestol og bilalarm. 

Relatert innhold

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler