Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Toyota sikkerhet

Tar vare på trygghetsfølelsen

Toyota sikkerhetsprodukter kan gi deg og dine ekstra trygghet. Velg riktig barnesikringsutstyr som du kan stole på. Toyotas produkter innen barnesikring gir god sikring av de yngste passasjerene.

Toyota lastsikring

Vi tilbyr ulike typer sikkerhetsnett for sikring av varer og bagasje. 


  • Vertikalt bagasjenett som festes fra side til side i bagasjerommet for å holde varer på plass.
  • Horisontalt bagasjenett som festes i kroker i gulvet for å sikre at kofferter og annen bagasje i forflytter seg under kjøring.
 
Hunde-/bagasjegrind i solid utførelse finnes også i vårt sortiment.
 
  • Øker sikkerheten ved å forhindre at bagasje faller forover i selve kupèen. 
  • Nyttig for hundeeiere som ikke ønsker at kjæledyret skal klatre over seteryggene til baksetet. 
  • Kan leveres med skillevegg som deler bagasjerommet i to rom. Som passer til to hunder, en hund og bagasje eller forskjellige bagasjetyper.
Toyota Barnesikring

Det er ikke rom for lettvinte løsninger når du har barn i bilen. De er den mest verdifulle lasten du kjører med. Derfor er det viktig å velge barnesikringsutstyr du kan stole på. Toyota barnesikringslinje tilbyr usedvanlig god sikring av de yngste passasjerene. Hvert system er designet for en spesiell aldersgruppe og er utviklet for å ivareta komfort og sikkerhet på høyeste nivå.

Vi tilbyr barnestoler for barn i alle vektklasser i ulike farger, samt fra HTS BeSafe AS. Vi tilbyr bla. BeSafe iZi combi X4 ISOFIX for barn i vektklasse 0-18 kg bakovervendt og fra 9-18 kg fremovervendt.  Vi tilbyr også andre sikkerhetsprodukter som bilalarm.Ta kontakt med din Toyota-forhandler som kan gi deg veiledning ved valg av bilbarnestol og bilalarm. 

Relatert innhold

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.