1. Sommerkonkurranse
Jeg ønsker å...

Hjertelig velkommen til Toyotas sommerkonkurranse!

2 UKER – 15 SPENNENDE PREMIER

Sammen med sol og lysere dager har sommerfølelsen slått inn for fullt. Det vil vi i Toyota Norge feire med å gi dere premier som gjør sommeren bedre.

Hver dag fra 10. - 23. juni kan du vinne fantastiske premier. Alt fra weekend bag, strandponcho, kjølebag og høyttalere, til et pizza kit som du kan bruke til gode middager på sene sommerkvelder. Ikke nok med det - hovedpremien er hele 2 måneder med en bZ4X til disposisjon. Det betyr at for en periode kan bZ4X bli DIN!*

Du kan delta når som helst i løpet av de to ukene. En dag deltagelse = et lodd i potten. Med andre ord; jo oftere du deltar, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. Er du engasjert og deltar hver dag, er det mulig å legge 14 lodd i hovedtrekningen.

Hovedpremie

I slutten av Juni kontakter vi en heldig vinner som får vår elektriske SUV, bZ4X, til disposisjon i 2 måneder.

Med suverene kjøreegenskaper, X-MODE firehjulstrekk og utrolige komfort, kommer du frem uansett hvor du skal. Enten du kjører til hytta, stranda eller fjellet. Bli bedre kjent med hovedpremien vår her.

*Hovedpremien er en Toyota bZ4X, som en vinner kan disponere i 2 måneder. Alt er inkludert med unntak av parkering, bom/ferge og lader-/strøm til lading. Vinneren må være over 18 år, bo i Norge og ha førerkort. Perioden på 2 måneder må gjennomføres innen 1. desember 2024. Verdi på premien kan ikke byttes inn i kontanter, og ansatte i Toyota Norge og deres samarbeidspartnere har ikke mulighet for å vinne."

Dagspremier

Hver dag trekkes en dagsvinner, og vi byr på premier for alle og enhver.

Dagspremiene består blant annet av JBL Go 3 høyttalere, pizzakit fra Orrefors Hunting, weekendbag fra Baltimore og mye, mye mer.

Vinnere

Her publiseres dagsvinnerne – Alle vinnere blir kontaktet via e-post – Gratulerer!

  • 10. juni: Anders Elvestad
  • 11. juni: Trine Larsen
  • 12. juni: Helge Bech-Hanssen
Publisert: 3. juni 2024. Sist endret: 13. juni 2024