1. Team Toyota
  2. Hopplandslaget ny samarbeidspartner
Jeg ønsker å...

Toyota er ny samarbeidspartner med Hopplandslaget

Toyota Norge signerte nylig en samarbeidsavtale med Norges Skiforbund og Hopplandslaget. Kontrakten har en varighet på to år.

– Vi er svært tilfredse med å inngå en samarbeidsavtale med Hopplandslaget, der laget og utøverne har en mentalitet og toppidrettskultur vi ønsker å assosiere oss med. Toyota er også opptatt av likeverd for kvinner i hoppsporten. Det at landslaget nå er samlet i ett lag for både kvinner og menn, ser vi svært positivt på, sier informasjonssjef Espen Olsen i Toyota Norge.

Med denne avtalen blir Toyota leverandør av biler til utøvere og støtteapparat, og får muligheten til å benytte hopplandslaget i markedsføringen sin. Toyota har valgt ut Daniel André Tande og Silje Opseth som frontfigurer i «Start Your Impossible»-kampanjen, som vil bli synlig i sosiale medier i forbindelse med Vinter-OL i Beijing.

Siste uken før jul fikk landslagssjef Clas Brede Bråthen og utøverne Daniel-André Tande og Silje Opseth utlevert sine nye biler. Silje Opseth kjører nå en Yaris Cross Hybrid, mens Daniel-André Tande valgte en RAV4 Plug-in hybrid som sin neste bil.

Vi ønsker Hopplandslaget og de nye Team Toyota-utøverne lykke til i OL!

TEAM TOYOTA: Silje Opseth og Daniel-André Tande er nye medlemmer av Team Toyota. Her med landslagssjef Brede Clas Bråthen og daglig leder hos Toyota Buskerud, Robert Mederud
NYE BILER: Daniel-André Tande har valgt seg en RAV4 Plug-in Hybrid, mens Silje Opseth har gått for den nye Yaris Cross Hybrid.