1. Team Toyota
  2. Johannes Klaebo
  3. Johannes Klaebo utoveren
Kontakt oss
Kontakt oss

TIDENES YNGSTE OL-VINNER

Som toppidrettsutøver består livet at veldig mye trening, og det kan fremstå veldig omfattende for oss andre. Selv er ikke Johannes helt enig i det. Johannes forteller at han egentlig bare gjort det samme som han alltid har gjort, og at det ikke er så mye hokus pokus som folk kanskje tror. Han trener to ganger om dagen, hver dag, og bruker tiden godt.

“Det er godt å føle at den jobben man gjorde som yngre har gitt resultater, og jeg føler meg priviligert som får drive med det jeg gjør, og har nådd målene mine så tidlig”.

Veien til mål

Johannes er utnevnt som en av tidenes yngste OL-vinner, men mener selv at det kan være bakdeler med en slik tittel. Han er stolt og fornøyd med å ha oppnådd et langsiktig mål så raskt, uten å føle seg ferdig med skirenn av den grunn. I første omgang vil Johannes fokusere på å nå sine milepæler og mål. Alt annet kommer som en bonus.

“Jeg har prøvd å forbedre kapasiteten på lange distanser, men har litt igjen å gå”.

Det endelige målet er å bli en bedre skiløper, men de viktigste milepælene er å vinne skirenn. Her er nøkkelen terping, terping, terping. Øvelsene er stort sett det samme gamle i skiløp, men for øyeblikket nyter Johannes bare det å være en skiløper som tar med seg læring og erfaring der han kan.