1. Team Toyota
  2. Magnus Midtbo
  3. Magnus Midtbo bilen
Kontakt oss
Kontakt oss

«Jeg bruker bilen ekstremt mye».

Magnus Midtbø vet ikke helt hvordan han skulle klart seg uten sin hvite Toyota RAV4 Hybrid.

Frihetsfølelse

Klatreren legger ikke skjul på at han er glad i å kjøre bil, ei heller at han bruker den ofte. «Det gir meg en frihetsfølelse», forteller han. Ifølge han selv går det med en del kilometer i året, og han bruker den uansett hvor han skal: «Jeg er ofte på farta, og det er luksus å alltid ha bil tilgjengelig – uavhengig om jeg skal helt opp på fjellet eller bare en rask tur ned i byen».

I en tid som nå, der pandemi og nedstenging preger bybildet i Oslo, mener han det er en ekstra stor fordel å ha bil: «Nå som vi blir bedt om å unngå kollektivtransport i størst mulig grad, har jeg også en god unnskyldning for å ta bilen selv på de korteste strekningene. Også er den jo uansett gjerrig på drivstoff, så den egner seg godt for bykjøring og», forteller han.

Stor bagasjeplass

For Magnus er det helt avgjørende at det er god nok plass til bagasje. Med en hverdag som aktiv «YouTuber» er han avhengig av å ha med seg en del utstyr: «Den nye jobben min består jo av trening og filmproduksjon, så det blir en del å pakke med seg til hvert opptak. Da er det ekstra godt å vite at det aldri er noe problem å få plass til alt», sier han.

Tipp topp med SUV

«Det er deilig å sitte litt høyere, da får man bedre oversikt», sier Magnus. Han forteller videre at han føler seg mer trygg i en SUV, sammenliknet med en mindre bil. I tillegg legger han vekt på at RAV4 er en mester på et hvilket som helst føre: «Man kommer seg alltid fram, uansett hvor man skal».

Trofast bil

Magnus er veldig fornøyd med bilen sin, og beskriver den som den fineste bilen han noen gang har hatt. Han synes også det er vanskelig å trekke fram kun én egenskap han anser som den beste med RAV4 Hybrid. Samtidig er han ikke i tvil om at nettopp denne ene egenskapen sier mye om bilen som helhet:

«Det er aldri noen feil med den, ei noe som må fikses. På overordnet nivå er begrepet «trofast» den beste beskrivelsen av bilen. Vi har med andre ord et godt kjøreforhold», sier han avslutningsvis og ler.