Mol og Sørum - Bilen

Mol og Sørum: Nyter smaken av gull og lukten av ny bil

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har tatt Beachvolley-verden med storm. Når de ikke følger Beachvolley World Cup verden rundt er det alltid andre mesterskap å spille, eller en og annen treningsleir.

Sånt blir man verdensmester av, og disse verdensmestrene overrasket mange ved å nå helt til topps så tidlig i karrieren. Slik den unge duoen utmerker seg på banen, skiller de seg nå også litt ekstra ut blant venner.

“Vi er jo forholdsvis unge sjåfører, og det er ikke alle på vår alder forunt å ha såpass flotte nye biler som sin første bil. Det er ekstra moro, såklart.” - Christian Sandlie Sørum

Morsom å kjøre

Christian S. Sørum kjører en 2019 Toyota Corolla 5D Hybrid, og forteller at han er veldig fornøyd med kjøreegenskapene. Siden han ikke hadde behov for ekstra stor plass og ønsket seg en litt mer sporty bil, falt valget på Toyota Corolla som i 2019 gjorde et etterlengtet comeback på det norske markedet etter flere års fravær.

“Corollaen er lettkjørt og morsom å kjøre. Den sitter veldig godt på veien.”

Christian måler 1,93 cm på sokkelesten, men opplever at han har all plassen han behøver i sin nye Corolla.

Populær for hele familien

For Anders Berntsen Mol falt valget på nye RAV4 Hybrid. Med all reisingen utenlands får ikke Anders kjørt så veldig mye selv, men er like godt fornøyd med å kunne glede hele familien med den nye RAV4-en.

“RAV4-en er stor og praktisk, det er mye plass til alt og alle. Også er det godt drag i den, så det er kjekt å akselerere.” - Anders Berntsen Mol

Med sine 2 meter kan Anders fort få det trangt i bil, så han setter pris på at RAV4-en har godt med benplass selv til ham, både i forsetet og baksetet. Som relativt fersk sjåfør synes han at RAV4-en er en veldig flott og god bil å kjøre. Dette er også faren hans enig i, som etter å ha eid og kjørt mye forskjellig opp gjennom årene nå opplever en helt ny standard både for forbruk, kjøreegenskaper og design fra Toyota.

Toyota Norge er stolte av å ha Mol og Sørum med på Team Toyota-laget, og gleder oss stort til å se dem i aksjon under OL i Tokyo 2020.

Les mer

Jeg bruker bilen ekstremt mye Jeg bruker bilen ekstremt mye For en som reiser mye, er en bil med stort bagasjerom helt avgjørende. Magnus Midtbø beskriver RAV4 Hybrid som den beste bilen han noen gang har hatt. Norges beste klatrer Norges beste klatrer Klatreren fra Bergen har besteget bratte fjell både i inn- og utland. Nå sikter han mot nye høyder på digitale arenaer. Sarah Louise Rung - Utøveren Sarah Louise Rung - Utøveren Hun visste at det ville bli ekstremt tøft, og at sjansen for å bli en av verdens beste para-svømmere var liten. Viljesterk som få valgte hun å hoppe i det og jakte drømmen. Sarah Louise Rung - Kaizen Sarah Louise Rung - Kaizen Begrepet "Kaizen" handler om kontinuerlig forbedring, og det har Stavanger-jenta fått god kjennskap til på veien mot svømmemålet.