Sara Louise Rung – Bilen

Utstyrt for aktiv livsstil

Når hun ikke er i bassenget, tar svømmer Sarah Louise Rung seg gjerne en skitur. Eller går på konsert. Uansett hva den aktive jenta har fore, er den tilpassede RAV4-en blitt en trofast støttespiller.

- Jeg hadde allerede en Avensis da dette med Team Toyota kom på banen, forteller den glade Stavangerjenta.

Da samarbeidet kom på plass fikk hun en tilpasset RAV4 Hybrid 71​° Nord Edition (2018), med håndgass som gjør det mulig for henne å kjøre selv.

- Det er utrolig nyttig og det gir meg mye frihet, så jeg setter stor pris på samarbeidet med Toyota Norge. Ekstra flott er det at samarbeidet inkluderer både olympiske og paralympiske utøvere!

Plass til det meste

At valget falt på RAV4 da hun skulle velge modell, var mye på grunn av den gode plassen i SUVen. Som idrettsutøver blir det en del reising til trening, stevner og konkurranser, så det er en fordel med god bagasjeplass – spesielt når man skal pakke med seg rullestolen i tillegg til annet utstyr.

- Kjører jeg alene går rullestolen i forsetet, og når jeg har passasjerer går hele rullestolen i bagasjerommet uten å måtte demonteres, forteller Sarah, og legger til at hun synes det er ekstra praktisk med elektrisk styring av bagasjeluka. Selv om hun trener opp mot 30 timer i uka for å bli raskere i bassenget, er det ikke nødvendigvis sofakroken som lokker når hun forlater svømmehallen.

- Jeg synes det er veldig kjekt å gå på ski og trives både i bakken og langrennsløypa, så da er det midt i blinken at RAV4-en har firehjulstrekk. Toyota Norge er stolte av å ha Sarah Louise med på laget, og gleder oss til å heie henne frem under Paralympics i Tokyo 2021!

Les mer

Jeg bruker bilen ekstremt mye Jeg bruker bilen ekstremt mye For en som reiser mye, er en bil med stort bagasjerom helt avgjørende. Magnus Midtbø beskriver RAV4 Hybrid som den beste bilen han noen gang har hatt. Norges beste klatrer Norges beste klatrer Klatreren fra Bergen har besteget bratte fjell både i inn- og utland. Nå sikter han mot nye høyder på digitale arenaer. Sarah Louise Rung - Utøveren Sarah Louise Rung - Utøveren Hun visste at det ville bli ekstremt tøft, og at sjansen for å bli en av verdens beste para-svømmere var liten. Viljesterk som få valgte hun å hoppe i det og jakte drømmen. Sarah Louise Rung - Kaizen Sarah Louise Rung - Kaizen Begrepet "Kaizen" handler om kontinuerlig forbedring, og det har Stavanger-jenta fått god kjennskap til på veien mot svømmemålet.