1. Team Toyota
  2. Silje Opseth - Start Your Impossible
Kontakt oss
Kontakt oss

Silje Opseth

Født: 28. april 1999
Fra: Hole
Idrett: Skihopp
Bil: Yaris Cross Hybrid 

Silje Opseth er bare 22 år gammel, men har allerede prestert stort på flere idrettsarenaer. Som datter av to orienteringsløpere, lå det i kortene at jenta fra Hole ville få en aktiv oppvekst. Hun har tilbrakt mange timer i skog og natur, og lenge stod orientering og langrenn høyt på lista over fremtidige karriereveier. Et møte i 2010 skulle derimot vise seg å endre helt på planene: Silje ble nemlig bitt av hopp-basillen, og hun landet avgjørelsen om å bytte ut joggesko med ski - på heltid.

Siden den gang har hun sikret seg en rekke pallplasseringer, både i og utenfor Norge. Hun har deltatt i både kombinert og hopp, men det var hoppsporten som trumfet til slutt. Det startet med Verdenscupen på Lillehammer i 2015/2016, og nå er 22-åringen klar for sin andre OL-deltakelse (Beijing 2022). Hun er spådd en lysende hoppkarriere, og ekspertene mener hun kan bli blant de beste i verden i sin gren.

MERITTER

OL:
Deltok i OL i PyeongChang 2018 (16. plass)
Deltar i OL i Beijing 2022

Verdensmesterskap:
1 VM-sølv
2 VM-bronser

 

Norgesmesterskap:
9 NM-gull
4 NM-sølv
1 NM-bronse

Juniormesterskap:
1 VM-gull
1 VM-sølv

GALLERI

ARTIKLER

Silje Opseth - Utøveren 

Silje Opseth er bare 22 år gammel, men ekspertene mener hun kan bli best i verden. Norges fremste skihopper har konkurrert siden starten av tenårene, og nå er hun klar for OL-debuten i Beijing.

Silje Opseth - Bilen 

For en aktiv idrettsutøver som Silje kan det fort bli mange timer bak rattet. Derfor var det også viktig for henne at bilen var god å sitte i. Etter å ha testet Yaris Cross Hybrid har hun konklusjonen klar.

Silje Opseth - Kaizen 

Kaizen er en av grunnpilarene i Toyotas filosofi, og noe Silje har stort fokus på i utviklingen som skihopper. Hun har hatt ett klart mål hele veien: Å bli best i verden. Og det kan hun bli allerede i år.