1. Toyota-eiere
  2. Deler og Tilbehør
  3. Motor Oil
Jeg ønsker å...

Toyota motorolje

Toyotamotorens blod

På tilsvarende måte som mennesker trenger vann for å fungere eller planter trenger sol for å blomstre, trenger motoren i bilen din den beskyttelsen motoroljen gir for å overleve og fortsette å fungere dag etter dag.

Våre motorer er designet for å levere uslåelige og pålitelige ytelser over lang, lang tid, men for å vedlikehold de høye toleransene, trenger motoren regelmessig service og olje av høyeste kvalitet.

Toyota motorolje (TGMO) er den eneste smøreoljen som er designet med tanke på din Toyota. Til forskjell fra andre merker er TGMO-smøremidler utviklet og testet omhyggelig av Toyota for å sikre at de er den beste matchen for din Toyotamotor.

Her er flere måter motoren kan dra fordeler av TGMO-produkter:

  • Beskyttelse: En sterk, tynn film som beskytter, tillater at motorens deler spiller sammen. Uten denne, ville motoren gå varm og bli ødelagt.
  • PEffekt: Bidrar til å forsegle mellomrommet mellom stemplet og sylinderveggen slik at motoren kan levere maksimal effekt.
  • Økonomi: Sørger for at motoren fungerer glatt, noe som reduserer energitapet og gir deg lengre kjørelengde per liter.
  • Pålitelighet: Bidrar til å forhindre avleiringer slik at motoren holdes ren og unngå at stempelringene setter seg.
  • Lang levetid: Nøytraliserer syrer som skapes under forbrenning, og eliminerer korrosjon som ellers kan skade motoren.
  • Allsidighet: Gir deg trygghet for at motoren vil fungere suverent i all slags vær og vekslende kjøreforhold.

Fra syntetiske til mineraloljer; vi har oljer for de røffeste forhold og alle slags motorer fra diesel til bensin, slik at du er sikker på å finne den perfekte for din Toyota.

Med regelmessig bruk av de riktige TGMO-smøremidlene kan du fortsette å få utmerkede ytelser, drivstofføkonomi og lave utslipp fra din Toyota i mange år fremover.