1. Bilvelger
  2. Motortyper
Jeg ønsker å...

Elektrisk, Hybrid, Hydrogen, Bensin eller Diesel

Hvilken type motor skal jeg velge?

Tidligere hadde du valget mellom bensin eller diesel når du skulle kjøpe bil. I dag har du mange alternativer. Dette er på mange måter supert, da alle skal kunne finne den bilen med den drivlinjen som passer deg best. Samtidig blir det mer utfordrende å bestemme seg for bil også. For hvilken drivlinje er det egentlig som passer akkurat deg?

Når du skal velge drivlinje til din bil, må du se på hva som er viktig for deg, og hvilke behov du har. Nedenfor har vi listet opp Toyota sine drivlinjer og hva som kjennetegner disse. Slik kan vi hjelpe deg litt på vei når du skal velge den bilen som passer best for deg. 

Det er mange faktorer som avgjør hvilken type motor som passer for deg. Kriterier som økonomi, plassbehov, transportbehov og kjøreforhold har mye å si for valg av motor/drivlinje. Det kan også være lurt å se på selve markedet for å få oversikt over bruktbilverdier - du skal jo en gang også selge bilen din.  Ta gjerne kontakt med din lokale forhandler hvis du trenger ytterligere hjelp.