Prøvekjørt: YARIS CROSS

Pressen imponert over crossover-varianten av Yaris.

Fullhybrid, ladefri og firehjulsdrift. Biljournalistene er ikke i tvil: Yaris Cross har ikke bare kult design, den er også veldig god å kjøre.

Dette sier norsk bilpresse om Yaris Cross:

Motor.no

"Bilen er svært lettkjørt, i god Toyota-tradisjon."


"Designerne har virkelig boltret seg med eksteriøret. Her er det store skjermbuer i svart kontrastfarge, ny front og ny hekk, nytt lyktedesign og diverse SUV-effekter."

"Kjørestillingen er særdeles god. Setene vil passe de fleste, oversikten til alle sider er bedre enn på de fleste biler i samme størrelse, og rattet er både elegant og behagelig."

Les hele omtalen her

/
Nybiltester.no

"Endelig kan man få en SUV i B-segmentet som har mulighet for kombinasjonen hybrid og AWD-i. Ikke rart 89% av bestillingene er med AWD-i firehjulsdriftsystemet til Toyota."


"Snittforbruket på vår to timers tur landet på 0,44 liter på mila, til tross for at vi også var innom motorvei med 120 km/t på denne kjøreturen."

"Vi synes Yaris Cross er en praktisk og faktisk litt kul kompakt SUV for de som ikke er på jakt etter elbil."

Les hele omtalen her

/
Bilogmotorbloggen.no

"Yaris Cross er blant de tøffere i segmentet på design: Den minner mer om «ekte SUV» enn crossover."


"Alt føles naturlig, du merker at noen har jobbet mye med å teste og justere seg frem til et godt resultat under utviklingsprosessen."

"Yaris Cross har to fordeler konkurrentene ikke har: Den ene er firehjulsdriften, den andre hybridsystemet. Sistnevnte gjør ikke bare livet ladefritt for den som ønsker eller trenger det, men sørger for lavt forbruk."

Les hele omtalen her

/
Klikk.no (Vi Menn)

"Yaris har særlig appellert til eldre bilførere. Yaris Cross har potensial til å appellere til langt flere."


"En liten SUV som virkelig tilfredsstiller de som liker å ha litt fart i svingene."

"Den er kort og godt morsom å kjøre selv om null til hundre skal ta 11,8 sekunder."

Les hele omtalen her

/

Les mer

Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Det beroligende svaret er at det ikke vil bli behov for komplisert vedlikehold. Samtidig er det noen enkle tips du kan følge for å være sikker på at hybriden din holder seg i topp stand mens den er permittert. Samarbeidet mellom 71N og Toyota Samarbeidet mellom 71N og Toyota For tyvende året på rad har gjengen i 71° Nord begitt seg ut på den krevende reisen fra Norges sørligste punkt på Lindesnes til det nordligste punktet på Nordkapp. I år igjen har de fått god hjelp av flere hybrider fra Toyota. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. Målinger viser: Toyotas Hybrider kjører 50% elektrisk Målinger viser: Toyotas Hybrider kjører 50% elektrisk Med finsk måleutstyr montert i bilen har Toyota funnet ut at hybridene deres kjører elektrisk halvparten av tiden.