NYE GR YARIS.
UENDELIG SPENNING

GR Yaris er utviklet sammen med ekspertene fra Toyota GAZOO Racing World Rally Team, og byr på avansert teknologi inkludert GR-FOUR, vårt første 4WD-sportssystem på 20 år og en berusende 1,6 liters turbomotor med 3 sylindre. Med sine aner i WRC leverer GR Yaris uendlig kjøreglede hver eneste tur.

Født av WRC

Den nye GR Yaris er ingen vanlig småbil. Den har innebygd kompetansen og teknologien utviklet i WRC og leverer ekte sportsbilegenskaper, hver dag, uansett hvilken vei du velger å teste ut.


Bli kjent med spesifikasjonene

Spesifikasjoner

Bli kjent med de tekniske dataene og modellene og se nærmere på spesifikasjonene for den nye GR Yaris.


Bli kjent med spesifikasjonene

Historien om FOUR

Det er 20 år siden Celica GT-FOUR avsluttet en fartsetappe for siste gang, men legenden lever. Denne gangen som GR-FOUR, et avansert 4WD-system utviklet for den nye GR Yaris.


Bli kjent med arven

“Kunder vil oppleve en kraftfull og spennende bil som gjør hverdagskjøring gøyere”

Akio Toyoda aka ‘Morizo’
president i Toyota & TGR-mesterfører

GR Yaris Live!

Finn ut mer om TOYOTA GAZOO Racing

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.