Vil du ha mer?


Registrer deg her så får du GR Yaris-nyhetene først.

Hold meg oppdatertVentetiden er over.
Den helt nye GR Yaris er her.Utviklet med ekspertene i TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, er den utstyrt med avansert teknologi inkludertt GR-FOUR, vårt første AWD-sportssystem på 20 år og en berusende turbomotor(161 HK) på 1,6 liter med 3 sylindre. Lett. Sterk. Spennende. Den nye GR Yaris er skapt fra WRC.Hentet fra WRCDen nye GR Yaris er ingen normal "hot hatch". Den kommer med kompetansen og teknologien hentet fra Toyotas WRC satsing og leverer følelsen av en ekte sportsbil, hver dag, uansett hvor du legger veien.


Bli kjent med egenskapene

Spesifikasjoner og utstyrsgraderMotor: 1,6l, 3-sylindre, turbo
Girkasse: 6-trinns manuell
Drivhjul: 4-hjulsdrift
Vekt (kg): 1280
Drivstofforbruk (l/mil): 0,89*Motoreffekt (HK DIN): 261
Dreiemoment (Nm): 360
Akselerasjon (0-100 km/t): 5,2 sec
Topphastighet (km/t): 230
CO2-utslipp (g/km): 184*

*Foreløpige data - blandet kjøring, NEDC-korrelatert med stopp/start
Velg ditt oppsett


Det er lett å velge de perfekte spesifikasjonene for din GR Yaris. Grunnmodellen har en utmerket balanse, men om du vil ha mer komfort eller kontroll, kan du velge en av tilleggsutstyrspakkene.

GR YarisGR-FOUR AWD-system
GR standard hjuloppheng
Alcantara GR-sportsseter
Skinntrukket GR-ratt
18” lettmetallfelger
Doble eksosrør
Nøkkelfri sentrallås
Aktiv støykontroll

Bekvemmelighetspakke8,8” navigasjonssystem
Frontruteprojeksjon (HUD)
Førsteklasses lydanlegg fra JBL
Blindsonemonitor
Varsling av kryssende trafikk bak bilen
Parkeringssensorer
Kupélamper i dørene

Banepakke18” smidde lettmetallfelger
Røde bremsekalipre
GR baneoppheng
Torsen-differensial
Tårnstag

Historien om FOUR

Det er 20 år siden Celica GT-FOUR begeistret en etappe for siste gang, men arven lever videre. Denne gangen som GR-FOUR, et toppmoderne AWD-system i den nye GR Yaris.

Bli kjent med arven

Fra løp til landevei
Den nye GR Yaris er endelig klar. Vår rallyinspirerte sportsbil er den andre modellen som lanseres over hele verden av TOYOTA GAZOO Racing. Den er utstyrt med et nytt GR AWD-system som lover å levere en uforglemmelig kjøreopplevelse på alle slags underlag.
Rallyførernes inntrykk
Vi har brukt teknologien, kompetansen og erfaringene som har gitt tetplasseringer I verdensmesterskapet i rally (WRC) for å gi den nye GR Yaris fullverdige rallyegenskaper og -DNA. Og så har vi bedt noen kjente personligheter fra TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team om å sette bilen på prøve.
Gjør deg klar for lansering
I forkant av verdenspremieren på Tokyo Auto Salon i januar - og fremdeles kamuflert i sin signaturdrakt i rødt, svart og hvitt, TOYOTA GAZOO Racingfarger - ba vi TGR Master Driver ‘Morizo’ om å ta den kraftfulle, nye GR Yaris gjennom den endelige testen. Den skuffet ikke ...
“Kunder vil oppleve en kraftfull og spennende bil som gjør hverdagskjøring gøyere”
‘Morizo’ aka Akio Toyoda
Toyotas president

Hold deg oppdatert med de siste Toyota GR Yaris-nyhetene på våre sosiale kanaler som bruker taggene @toyota.europe og #ToyotaGRYaris

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler