Velg en hybrid fra hybridlederen

Bli med blant over 12 millioner Toyota hybridførere

Toyota introduserte hybridteknologien med den nyskapende Prius i 1997. I dag er det mer enn 12 millioner bilførere rundt om i verden som kjører en hybridmodell fra Toyota, og nå er det enda flere grunner til å velge en Toyota Hybrid. Siden vi var først ute, har vi kunnet perfeksjonere våre innovative, selvladende hybridbiler gjennom mer enn 20 år, og vi kan i dag tilby et større utvalg av stilige, smidige og effektive hybridmodeller som dekker bilbehovet for mange forskjellige mennesker.

Legg den gamle måten å kjøre på bak deg

Ved å veksle umerkelig mellom ren elektrisk drift i lave hastigheter og effektiv bensinkraft når hastigheten øker, sparer Toyotas hybrider ikke bare drivstoff og penger, men de har også klasseledende CO2-utslippp. Og siden de er selvladende hybrider, trenger du ikke å finne ladestasjoner og bruke kabel for å fylle batteriet.

For å finne ut hvordan en hybrid kan gjøre livet enklere på andre måter, still et spørsmål til Toyota hybrid.

Spør Toyota Hybrid

Utforsk populære emner

Finn hybriden som passer best for deg

Fra SUVer til bybiler, tilbyr vil 8 forskjellige hybridmodeller som er tilpasset forskjellige mennesker og forskjellige behov.

Enten det er den dynamiske C-HR, den stilige Yaris 5-dørs, den 4-hjulsdrevne RAV4 eller en rommelig Corolla stasjonsvogn, Toyota har den beste hybridbilen for deg.


Se alle hybridmodellene fra Toyota

Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Toyota Corolla, som er verdens mest kjøpte bilmodell, kommer nå tilbake som stasjonsvogn (Touring Sports) og 5-dørs kombi - begge med Toyotas fullhybridteknologi. Uansett hvilken du velger, får du altså det velprøvde, selvladende hybridsystemet kombinert med den verdenskjente påliteligheten fra Toyota. Den nye Corolla er stilig, effektiv og er en fornøyelse å kjøre - slik en bil skal være i dag. Prius skor seg for vinteren Prius skor seg for vinteren I 2019 kommer Prius med forbedret styling, teknologi og ytelser. I tillegg kan du få den populære hybriden som AWD-i med intelligent, elektrisk firehjulstrekk. Den helt nye Toyota RAV4. Helt SUV. Helt Hybrid. Den helt nye Toyota RAV4. Helt SUV. Helt Hybrid. Den er designet for å skille seg ut og bygd for å tåle mye. Den nye RAV4 er har et robust utseende mens kupeen er preget av presist monteringsarbeid. Den høye sitteposisjonen gir føreren full oversikt og god kontroll. Hybridenes vinterfordeler. Slik hamler hybridene opp med den norske vinteren. Hybridenes vinterfordeler. Slik hamler hybridene opp med den norske vinteren. Med fjorårets vinter friskt i minnet er det igjen på tide å gjøre seg klar for de lange, kalde månedene. Vinteren byr på en ekstra utfordrende bilhverdag, men hybridene har faktisk flere egenskaper som gjør at de egner seg godt som vinterbiler. Les videre om hvorfor det er smart å gå vinteren i møte med en hybrid fra Toyota.