Velg en hybrid fra hybridlederen

Bli med blant over 12 millioner Toyota hybridførere

Toyota introduserte hybridteknologien med den nyskapende Prius i 1997. I dag er det mer enn 12 millioner bilførere rundt om i verden som kjører en hybridmodell fra Toyota, og nå er det enda flere grunner til å velge en Toyota Hybrid. Siden vi var først ute, har vi kunnet perfeksjonere våre innovative, selvladende hybridbiler gjennom mer enn 20 år, og vi kan i dag tilby et større utvalg av stilige, smidige og effektive hybridmodeller som dekker bilbehovet for mange forskjellige mennesker.

Legg den gamle måten å kjøre på bak deg

Ved å veksle umerkelig mellom ren elektrisk drift i lave hastigheter og effektiv bensinkraft når hastigheten øker, sparer Toyotas hybrider ikke bare drivstoff og penger, men de har også klasseledende CO2-utslippp. Og siden de er selvladende hybrider, trenger du ikke å finne ladestasjoner og bruke kabel for å fylle batteriet.

For å finne ut hvordan en hybrid kan gjøre livet enklere på andre måter, still et spørsmål til Toyota hybrid.

/

Spør Toyota Hybrid

Utforsk populære emner

Finn hybriden som passer best for deg

Fra SUVer til bybiler, tilbyr vil 8 forskjellige hybridmodeller som er tilpasset forskjellige mennesker og forskjellige behov.

Enten det er den dynamiske C-HR, den stilige Yaris 5-dørs, den 4-hjulsdrevne RAV4 eller en rommelig Corolla stasjonsvogn, Toyota har den beste hybridbilen for deg.


Se alle hybridmodellene fra Toyota

Bli bedre kjent med Toyota hybrid

Hybrid eller Plug-In – Hva velger du? Hybrid eller Plug-In – Hva velger du? Da bilforbundet ADAC, det tyske motstykket til vårt eget NAF, for en tid tilbake spilte de mest populære plug-inn hybridene opp mot hverandre, var det en modell som gjorde rent bord: Prius Plug-in hybrid. Konseptbilen som ble virkelighet Konseptbilen som ble virkelighet Da konseptbilen Toyota C-HR ble avduket på bilutstillingen i Paris vekket den sterke følelser blant de tilreisende bilentusiastene. Hydrogen: Drivstoffet for fremtiden Hydrogen: Drivstoffet for fremtiden Det dukker ofte opp mange kreative og nyskapende forslag når bransjen skal se for seg fremtidens biler. En sånn idé er allerede virkelighet. Enorm interesse for Toyotas nye hybrider Enorm interesse for Toyotas nye hybrider Toyota Norge melder om 30 prosent økning i signerte kjøpskontrakter i første kvartal i 2019. ’’En helt fantastisk start på året”, sier Espen Olsen i Toyota Norge.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler