1. Familiebil
  2. Stasjonsvogn
Kontakt oss
Kontakt oss

STASJONSVOGN - DEN ULTIMATE FAMILIEBILEN

All plassen dere trenger!

Stasjonsvognen er en biltype som har god plass til både passasjerer og bagasje som sitt fremste kjennetegn. Samtidig byr typen på smarte seteløsninger som gir fleksibilitet og høy bruksverdi. For mange er en stasjonsvogn den eneste bilen som kan dekke alle praktiske behov i hverdagen, helger og ferier. Toyota har flere modeller som passer for aktive familier.

 


Hvorfor bør du velge en Toyota som din neste stasjonsvogn?

  • Kvalitet og pålitelighet
  • Fleksibilitet og anvendelighet
  • Drivstoffeffektivitet
  • Toyota Safety Sense som standardutstyr

Romslig familiebil - Corolla Touring Sports

Corolla Touring Sports er en fullverdig familiebil. Med alle 5 setene i bruk har den et bagasjerom som sluker 581 liter. Baksetet er delt 60:40, og med bare forsetene i bruk, får du plass til hele 1.591 liter. Corolla TS har takskinner som gjør det enkelt å bruke takboks eller sykkelstativ. I tillegg kan bilen trekke tilhengervekter opp til 750 kg. Bagasjeromsdøren er elektrisk manøvrerbar på toppmodellene. I denne klassen er det få (om noen) som kan matche Corolla TS når det gjelder kapasitet.

Corolla TS leveres med to alternative hybride drivlinjer; en på 1,8 liter som stiller med en systemeffekt på 122 HK, og en på 2,0 liter som leverer 180 HK. Begge har svært gunstige forbruksdata takket være den effektive elmotoren. Med et fjæringsoppsett som balanserer fint mellom det komfortable og sportslige, gir Corolla TS deg en svært god kjøreopplevelse. Akselavstanden i stasjonsvognen er økt med 60 mm sammenliknet med 5-dørs-modellen, og det betyr blant annet enda bedre benplass i baksetet og høyere stabilitet.

Toyota Corolla TS - Årets vinterbil 2020

Et høyt sikkerhetsnivå er selvsagt viktig i en familiebil, og med 5 stjerner fra Euro NCAP og Toyota Safety Sense som standardutstyr, har Corolla TS det som skal til også her. Kollisjonsvern med fotgjenger- og syklistgjenkjenning, automatisk fjernlyskontroll og filsentreringshjelp er noen av de verdifulle og nyttige sikkerhetsfunksjonene.

Toyota Corolla TS Årets Vinterbil 2020

Toyota ble av Dagbladet kåret til årets vinterbil i 2020 etter omfattende tester
hvor den sto igjen med en totalscore på 9 av 10 mulige poeng. Den ble blant annet testet på følgende:
● Bremser på snø og is
● Evnen til å ta seg opp bratte bakker
● Hvor godt varmeapparatet og de elektriske varmerene i bilen er
● Hvordan bilene klarer kritiske manøvrer på glatt føre
● Hvor godt lys bilene har

Her kan du lese mer om hybridenes vinterfordeler.

Corolla TS kan leveres i 4 forskjellige utstyrsgrader og 11 forskjellige lakkfarger, så ta kontakt med en forhandler for å bli bedre kjent med denne anvendelige og avanserte familiebilen.

Hybrid familiebil - RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid 2WD

Selv om den egentlig er en SUV, kan RAV4 fungere utmerket også i rollen som stasjonsvogn. For en familie som ikke nødvendigvis trenger firehjulstrekk for å ta seg opp det siste bratthenget vinterstid, er 2WD-modellen et prisgunstig alternativ. Bagasjerommet er på 580 liter. Hele det 60:40 delte baksetet kan også legges ned, og øker bagasjerommet ytterligere. Hybridmotoren i 2WD-modellen er på 2,5 liter og har en maksimal effekt på 218 HK. Forbruket (WLTP) ved blandet kjøring er 0,57 liter per mil, og trekker opptil 800 kg.

RAV4 Hybrid AWD-i

RAV4 AWD-i modellen har samme bagasjeromsstørrelse, og mulighet til å legge ned det 60:40 delte baksetet. Intelligent firehjulstrekk, en maksimal effekt på 222 HK og mulighet til å trekke opptil 1.650 kg er noen av årsakene til at denne bilen har blitt blant annet hyttefolkets favoritt. Med 4x4 får dere styrke til å komme frem når forholdene er tøffe.

RAV4 Hybrid - Verdens mest solgte SUV 2020

Ladbar hybrid - RAV4 Plug-in hybrid

Et godt alternativ til stasjonsvogn er også RAV4 Plug-in Hybrid med hele 75 kilometer elektrisk rekkevidde. Den populære SUVen er endelig tilgjengelig som ladbar hybrid, perfekt for miljøbesisste familier. Dette er en stor familiebil der både sjåfør og passasjerer får en komfortabel reise, mens et stort bagasjerom rommer det meste dere måtte trenge.

RAV4 Plug-in Hybrid - Imponerende elektrisk rekkevidde

Land Cruiser - Arbeidspartner eller stor familiebil

I Norge kan du få Land Cruiser som 2-, 5- og 7-seter og det er 2-seteren som er bestselger. I tillegg til å ha et bagasjerom som rommer det utroligste, kan den trekke tilhengervekter opp til 3 tonn.

Land Cruiser har en dieselmotor på 2,8 liter som utvikler 177 HK, et dreiemoment på 450 Nm og forbruket ved blandet kjøring ligger på 0,99 l/mil. Dette er unikt for en bil med denne robustheten og soliditeten og så høye kapasiteter. I likhet med de øvrige Toyota-modellene er nå også Toyota Safety Sense-teknologiene en del av standardutstyret i Land Cruiser, inkludert kollisjonsvern med fotgjengergjenkjenning, adaptiv fartsholder, filskiftvarsling, automatiske fjernlys og skiltgjenkjenning.

Land Cruiser er den mest legendariske av alle Toyotamodellene og den kan i år feire sitt 70-års jubileum. Fra 1951 og fremover er den utviklet kontinuerlig og den har gjennom årene erobret seg et stort publikum i 170 land. Hittil har Toyota solgt mer enn 10 millioner Land Cruisere og hvert år velger ca. 400.000 kjøpere seg en ny Land Cruiser.

Akkurat som bilen er berømt for å kunne ta seg frem over alt, kan det virke som om også populariteten er ustoppelig.

Toyota Land Cruiser - Legendarisk

Artikkel sist oppdatert februar 2021 og informasjon korrekt ved tidspunkt for publisering.