1. Nybil
  2. Toyota bZ4X Design
Jeg ønsker å...

Unik stil og tilstedeværelse

Toyota bZ4X kombinerer det slanke og avanserte utseendet til et elektrisk kjøretøy med det selvsikre SUV-designet. Resultatet er et innovativt elektrisk kjøretøy som presterer på alle veier og snur hoder på veien.

Unikt eksteriør

Toyota bZ4X har designet et karosseri som kombinerer det stilige og avanserte utseendet til en elbil med et tydelig SUV-design. Fronten er karakterisert av smale lykter og et design som skal bli et felles kjennemerke for modellene i bZ-serien.

Som en del av designet vil forskjellige aerodynamiske elementer bidra til økt rekkevidde. Blant annet åpninger i støtfangeren foran for mykere luftstrøm og underside med heldekkende deksel. Den tynne, nedre grillen har en lukkefunksjon som justerer seg for å styre kjøleluft til batteriet og bidrar til å redusere luftmotstand.

  • Karakterisert av en definerende hammerhodeform. Slanke frontlykter understreker bilens sterke holdning.
  • Uttrykker en lang silhuett som drar fordel av den lange akselavstanden, og de uttalte sorte hjulbuene uttrykker SUV-originalitet fra siden.
  • Den lave takhøyden bidrar til  aerodynamikken ved å redusere vindmotstanden for en behagelig og jevn kjøring.
  • Panoramatak

    Et panoramatakforsterker følelsen av romslighet gjennom det lyse og luftige interiøret. En elektrisk skjerm øker lysblokkerende ytelse og beskytter mot varme forårsaket av direkte sollys.