1. Nybil
  2. Toyota bZ4X Design
Jeg ønsker å...

Unik stil og tilstedeværelse

Toyota bZ4X kombinerer det slanke og avanserte utseendet til et elektrisk kjøretøy med det selvsikre SUV-designet. Resultatet er et innovativt elektrisk kjøretøy som presterer på alle veier og snur hoder på veien.

Unikt eksteriør

Toyota bZ4X har designet et karosseri som kombinerer det stilige og avanserte utseendet til en elbil med et tydelig SUV-design. Fronten er karakterisert av smale lykter og et design som skal bli et felles kjennemerke for modellene i bZ-serien.

Som en del av designet vil forskjellige aerodynamiske elementer bidra til økt rekkevidde. Blant annet åpninger i støtfangeren foran for mykere luftstrøm og underside med heldekkende deksel. Den tynne, nedre grillen har en lukkefunksjon som justerer seg for å styre kjøleluft til batteriet og bidrar til å redusere luftmotstand.

  • Karakterisert av en definerende hammerhodeform. Slanke frontlykter understreker bilens sterke holdning.
  • Uttrykker en lang silhuett som drar fordel av den lange akselavstanden, og de uttalte sorte hjulbuene uttrykker SUV-originalitet fra siden.
  • Den lave takhøyden bidrar til  aerodynamikken ved å redusere vindmotstanden for en behagelig og jevn kjøring.
  • Panoramatak

    Et panoramatakforsterker følelsen av romslighet gjennom det lyse og luftige interiøret. En elektrisk skjerm øker lysblokkerende ytelse og beskytter mot varme forårsaket av direkte sollys.

Rekkevidde
Batteri
X-Mode
Aerodynamisk ytelse
Resirkulert materiale
Klimaanlegg drevet av varmepumpe
Dynamisk kjøring

Rekkevidde

Toyotas helelektriske bZ4X gir deg frihet til å gå dit veien tar deg. Nesten helt stillegående i byen, komfortabel på motorveien og dynamisk på landeveien. *WLTP kombinert fra 411 km til 512 km (avhengig av spesifikasjon). Rekkeviddeverdier er gitt for sammenligningsformål og kan variere avhengig av faktorer som valgt variant, montert tilbehør (ettermontering), kjørestil, værforhold, hastighet og kjøretøybelastning. Disse tallene gjenspeiler kanskje ikke dine virkelige kjøreresultater. Alle kjøretøy er sertifisert gjennom Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure (WLTP).

Batteri

Toyotas tillit til kvaliteten på batteriet gjenspeiles i en garanti for at det vil beholde minst 70 % av kapasiteten i opptil 10 år, dekket av den originale EV-batterigarantien på 8 år eller 160 000 kilometer, og med den ekstra utvidede Relax-garantien opp. til bilen fyller 10 år eller 1 million kjørte kilometer.Den eskre garantien aktiveres av en årlig originalservice.

X-Mode

Fantastisk AWD-egenskaper med et trykk på X-Mode-knappen. Velg kjøremodus for å best tilpasse et mangfold av terreng. Vær trygg i alle forhold, inkludert dyp snø og gjørme (under 20 km/t), samt Grip Control for tøffere terrengkjøring (under 10 km/t).

Aerodynamisk ytelse

Aerodynamiske designelementer hjelper til med å styre luftstrømmen og maksimerer bZ4Xs kjørerekkevidde, inkludert åpninger i støtfangerhjørnene foran, heldekkende undervognsdeksel, delt takspoiler og enehaleleppespoiler bak.

Resirkulert materiale

Toyotas oppdrag for miljøvern stopper ikke bare ved ingeniørkunst. Svært resirkulerbare materialer finnes i hele bZ4X for å hjelpe den mot minst mulig utslipp.

Klimaanlegg drevet av varmepumpe

bZ4X bruker et laveffekts, høyeffektivt varmepumpesystem for best mulig rekkevidde. Den absorberer varme fra uteluften og bruker den til å varme opp kjøretøyet om vinteren.

Dynamisk kjøring

Basert på vår e-TNGA*-filosofi, bruker bZ4X en Toyota-first BEV-dedikert plattform. Takket være et lavt tyngdepunkt og karosseriets stivhet, gir den enestående intuitiv kjøreytelse – ikke bare for en BEV, men for enhver bil. (*Toyota New Global Architecture)

En elbil uten kompromisser

Vårt oppdrag er å forbedre mobiliteten for alle. Vi introduserer neste generasjon av innovative elektriske batterikjøretøy: en uanstrengt blanding av elegant, moderne design og eksepsjonelle kjøreegenskaper. Visse spesifikasjoner fra bildet ovenfor kan variere på grunn av lokale tilpassninger..