1. Nybil
  2. Høydepunkter
Jeg ønsker å...
433 800 kr

Utvalg av utstyr

18" alufelg

Felger som skinner på hver reise

Skinnende 18" felger, sportslige elegante hjulkapsler og en 5-dobbel-eikers design, er klare til å ta deg med på en sømløs kjøreopplevelse - fra storbyen, over vidstrakte motorveier og videre.

Svarte takrails

Sterkt SUV-preg

Tak rails forsterker SUV designet på bZ4X og er perfekt for innfesting av takstativ.

Nøkkelfri smart inngang

Nøkkelfri tilgang til bilen din

I stedet for en vanlig nøkkel har Smart Entry & Start System en sender som lar deg låse opp dørene ved å trekke i håndtaket og låse dem igjen ved å trykke på en knapp. For å starte eller stoppe motoren, trykk ganske enkelt på Start/Stopp-knappen. Alt du trenger å gjøre er å bære Smart Entry-nøkkelen i lommen eller håndvesken.

LED hovedlys

LED hovedlys

Gir godt lys på mørke kvelder. Pærene har også lang levetid.

8" Multimediaskjerm

Du trenger bare én skjern

Enten du vil høre de siste trafikkoppdateringene eller synge med på favorittlåtene dine, kombinerer den kompakte 8" multimedieskjermen infotainment og tilkobling i ett - og sikrer at du alltid er tilkoblet mens du kjører.

7" instrumentpanel

Designet for viktig informasjon

Fra navigasjonshjelp til trafikkoppdateringer i sanntid, en kompakt 7-tommers skjerm viser all informasjonen du trenger å vite for reisen din, slik at du kan holde fokus på å komme deg dit du du skal.

Betjening av Cruise Control

Hold blikket på veien

Ved å kunne betjene cruise control på rattet kan du fokusere på å holde blikket på veien. Dette er for din og passasjerenes sikkerhet.

Varmetråder i frontrute

Hold frontruten isfri

Sikre maksimal viskerytelse og optimal sikt selv under isete forhold med Toyotas frontruteavisersystem. Varmetråder i frontrutens glass varmes opp, noe som forhindrer oppbygging av is.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/no/no?path=highlights/7fb7f6d1-dbbc-4886-98ea-d1856e3815db with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.no/nybil/bz4x/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.no/nybil/bz4x/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.no/nybil/bz4x/highlights","configure":"","specs":"https://www.toyota.no/nybil/bz4x/specifications"}}}}